Acasă Local Scurte ştiri

Scurte ştiri

15 prostituate amendate pe Valea Oltului
Mai multe „fetiţe“ s-au ales cu amenzi după ce au fost găsite pe Valea Oltului de poliţişti practicând cea mai veche meserie. Duminică seară, poliţiştii din Brezoi au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linie judiciară în parcările amplasate pe DN 7, zona Gura Lotrului, până la Robeşti. Au fost depistate 15 tinere care atrăgeau bărbaţi pentru practicarea de raporturi sexuale, în vederea obţinerii de foloase materiale. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale tuturor celor 15 persoane depistate, în conformitate cu prevederile art. 2 pct. 6 din Legea nr. 61/1991, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la suma de 5.750 de lei.
Sergiu MIR

Copil rănit grav
Un copil de opt ani a ajuns la spital în comă de gradul I, după ce a căzut din pod. M.C., din comuna Brebeni, judeţul Olt, a fost transportat la Spitalul Judeţean duminică dimineaţă, în jurul orei 10.00. Potrivit informaţiilor medicale, copilul s-a urcat în pod pentru a prinde nişte pui de pisică şi câţiva porumbei. Într-un moment de neatenţie, minorul a căzut, rănindu-se grav. Băiatul a fost diagnosticat cu contuzie cerebrală gravă, otoragie, comă gradul I. În prezent, el se află internat la Spitalul Judeţean.
Dana MIHĂILĂ

Cal salvat de la moarte
Pompierii din Caracal au salvat un cal căzut într-un puţ părăsit, adânc de opt metri. Efrem D., din comuna Amărăştii de Sus, a sesizat luni faptul că animalul său a căzut în puţul aflat în propria gospodărie. Pompierii s-au deplasat imediat la faţa locului, însă intervenţia acestora a fost destul de dificilă. Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Cristian Croitoru, pompierii au intervenit cu materiale lemnoase şi bare metalice şi s-au chinuit timp de două ore ca să scoată animalul.
Dana MIHĂILĂ

Bătut cu sticla
Constantin P., de 36 de ani, din Slatina, a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost lovit cu o sticlă. Victima a sosit în stare de ebrietate la camera de gardă a Spitalului Judeţean duminică. Constantin a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis minor. După ce medicii i-au curăţat şi pansat rana, omul a părăsit spitalul.
Dana Mihăilă

Exit mobile version