16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPaznici, la furat de gazolină

Paznici, la furat de gazolină

Un operator al Grupului de gaze numărul 1 Stejari împreună cu doi paznici sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au fost prinşi sustrăgând gazolină.

Doi paznici şi un operator al Grupului de gaze numărul 1 Stejari, Gorj, au fost prinşi în timp ce furau gazolină dintr-un recipient aflat în incinta unităţii. Cei trei au fost depistaţi de o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu“ Gorj, în timpul executării unei acţiuni în zona localităţii Stejari. Misiunea a avut ca scop prevenirea şi combaterea sustragerilor de produse petroliere. Fără să bănuiască faptul că oamenii legii sunt pe urmele lor, cei doi paznici şi operatorul au fost surprinşi în flagrant. Gheorghe G., de 32 de ani, din comuna Dănciuleşti, şi Adrian P. C., de 28 de ani, cu domiciliul în comuna Stejari, în timp ce executau serviciul ca agenţi de pază la Grupul de gaze numărul 1 Stejari, au sustras cu ajutorul lui Ştefan Ovidiu O., din localitate, angajat ca operator al grupului mai sus-menţionat, o cantitate de aproximativ 50 de litri de produs petrolier.

Pe bandă rulantă  

Operatorul transporta produsul petrolier sustras dintr-un rezervor de etalonare din incinta parcului şi îl preda agenţilor de pază care îl introduceau în rezervoarele special pregătite ale autoturismelor proprietate personală ce se aflau parcate în apropiere. Gazolina furată de aceştia a fost recuperată în totalitate şi predată unităţii păgubite. Celor în cauză le-au fost întocmite actele procedurale premergătoare urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de furt şi furt calificat. Dosarul a fost înaintat Postului de Poliţie Stejari pentru continuarea cercetărilor, fiind ridicate probe şi contraprobe din produsul petrolier sustras. Atât cei doi care trebuia să păzească obiectivul, cât şi operatorul de la Grupul de gaze numărul 1 Stejari nu au antecedente penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS