10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAutorul unui accident s-a ascuns

Autorul unui accident s-a ascuns

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut luni seară pe Defileul Jiului. Şoferul unui autoturism Dacia implicat într-un accident rutier a coborât din maşină şi a părăsit locul accidentului, ascunzându-se în pădure.
Constantin Matei are 39 de ani şi este din comuna gorjeană Berleşti, fiind angajat al ACH Târgu Jiu. Acesta a intrat cu Dacia la volanul căreia se afla pe contrasens şi s-a izbit de un tir, după care s-a oprit cu maşina în şanţ, accidentul neavând urmări foarte grave. Şoferul a coborât şi a luat-o la sănătoasa, iar după câteva sute de metri        s-a ascuns în pădurea de pe munte şi a început să arunce cu pietre în ceilalţi participanţi la trafic care plecaseră în urmărirea lui, fără a răni pe cineva. Şoferii au sunat la 112 şi, în scurt timp, la faţa locului au venit două echipaje de poliţie, care l-au imobilizat pe şofer. Acesta a fost testat cu fiola, stabilindu-se că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i s-au recoltat şi probe de sânge pentru a i se stabili alcoolemia.
Constantin Matei a fost amendat cu 500 de lei pentru că a aruncat cu pietre în şoferi şi este cercetat penal pentru că a fugit de la locul accidentului şi că a condus autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS