24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSportivii vâlceni pe podium

Sportivii vâlceni pe podium

În Sala Sporturilor „Traian“ din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat sâmbătă a treia ediţie a Concursului Naţional de Dans Sportiv „Cupa Vâlcea 2007“. Evenimentul sportiv a fost organizat de Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul de Dans Sportiv „Ru Apollo Râmnicu Vâlcea“.
La competiţie au participat 600 de sportivi din peste 35 de cluburi înscrise în Federaţia Naţională de Dans Sportiv din întreaga ţară, printre care şi tineri din judeţul Vâlcea. Concurenţii au dansat în funcţie de clasă, categorie de vârstă şi secţiune următoarele dansuri: standard şi latino-americane.
La clasa E, la categoria de vârstă 12 – 15 ani, Alexandru Cioteanu şi Cristina Costache, de la Clubul Ru Apollo Vâlcea, au obţinut locul al doilea, la clasa Open Basic Latino, 16 – 35 de ani, Alexandru Runceanu şi Andreea Botescu s-au clasat pe locul al treilea, iar la clasa Open Basic Standard, tot 16 – 35 de ani, Bogdan Runceanu şi Carmen Sărdărescu au obţinut locul al doilea. Toţi sportivii vâlceni de la Clubul Ru Apollo au fost antrenaţi de profesora Mihaela Runceanu.
Învingătorii au fost recompensaţi cu diplome şi premii de mai mulţi sponsori din judeţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS