13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinor cercetat pentru furt calificat

Minor cercetat pentru furt calificat

Un minor este cercetat de oamenii legii după ce a furat un telefon mobil de la o colegă. Zilele trecute, o patrulă de jandarmi ce executa o acţiune în zona Traian a municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de Ioana Cristina B. că fiicei acesteia i-a fost sustras telefonul mobil.
În timp ce se afla la şcoală, P.M.B., de 16 ani, cu domiciliul stabil în comuna Păuşeşti-Măglaşi, a constatat că îi dispăruse telefonul mobil.
„Deplasându-se la sala de clasă, jandarmii l-au identificat pe cel care sustrăsese telefonul mobil în persoana elevului N.A.U., de 16 ani, cu domiciliul stabil în comuna Frânceşti, judeţul Vâlcea, coleg de clasă cu victima. Luat la întrebări de jandarmi, tânărul a declarat că se afla în clasă, în pauza dintre ore şi, profitând de faptul că nu este observat, a sustras din buzunarul hanoracului colegei sale telefonul mobil, în valoare de aproximativ 200 de lei, după care a părăsit sala de curs, deplasându-se într-o cameră din internatul instituţiei de învăţământ. Acolo a predat telefonul mobil fratelui său vitreg, cu scopul de a i-l lăsa în păstrare fără a-i spune de unde provine. Urma ca a doua zi să vândă telefonul pentru a obţine pe el o sumă de bani“, a declarat căpitanul Cristian Turcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (ISJ) Vâlcea.
Oamenii legii au recuperat telefonul mobil, l-au înapoiat părţii vătămate, iar tânărului i-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ce au fost înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS