3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Ştiri IT&C

Telefon din sticlă

Nokia a lansat dispozitivul Nokia 8600 Luna, care face parte din gama de aparate realizate din materiale unice, precum cromul, inoxul şi titanul, folosite în premieră în producţia de telefoane, informează ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.
Nokia 8600 Luna este un simbol al preciziei, creat din acelaşi material care a servit drept inspiraţie, de-a lungul timpului, atât artiştilor, cât şi marilor meşteri – sticla. Modelul Nokia 8600 Luna are o carcasă din sticlă fumuriu-opacă şi inox.
„Etapele procesului de creaţie a telefonului Nokia 8600 au fost marcate în întregime de pasiunea pentru detalii.
Ne-am concentrat toate eforturile pentru a ne asigura că experienţa tactilă pe care o oferă suprafeţele telefonului – începând cu atingerea fină a sticlei, căldura inoxului şi feedback-ul plăcut al tastaturii – va depăşi toate aşteptările“, a declarat Heikki Norta, Senior Vice President, Mobile Phones, Nokia.
„Însuşi numele telefonului ascunde semnificaţii speciale.
Zeiţa Luna, cea care a inspirat denumirea telefonului, era reprezentată de romani ca o frumuseţe captivantă şi misterioasă, învăluită într-un halou de lumină“, a adăugat acesta.
Nokia 8600 Luna urmează să fie disponibil în trimestrul al doilea din 2007 la preţul estimativ de 700 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS