16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDrumul spre dormitor

Drumul spre dormitor

Nu aţi înţeles niciodată femeile. Liniştiţi-vă, nu sunteţi singurul. Aşa că este posibil să vă fi întrebat de multe ori de ce în unele seri o doare capul şi nici nu se gândeşte că aţi putea să faceţi sex, iar în altele este o adevărată felină în pat. Explicaţiile sunt cât se poate de simple. Site-ul www.mencity.ro vă ajută să ghiciţi care sunt serile în care ar fi bine să acţionaţi, fără să aveţi surpriza de a fi întâmpinat de un refuz categoric.

După o perioadă lungă de abstinenţă

Este de înţeles. Cu cât a stat mai mult timp „pe uscat“, cu atât sunt mai mari şansele să se comporte ca un adevărat vulcan în pat. Atenţie, totuşi! Dacă a aşteptat foarte mult timp fără să facă sex, se poate ca motivul să fie căutarea unei relaţii serioase. Hotărâţi-vă dacă şi dumneavoastră vreţi acelaşi lucru.

Când e geloasă

Sigur, nu atunci când chiar suferă şi îşi smulge părul din cap. Dacă însă a observat că vă bucuraţi de atenţia altor femei şi că nu sunteţi dependent de ea, i se va trezi spiritul de competiţie şi se va da peste cap să vă arate de ce ea vă merită mai mult ca alte femei.

La petreceri

La sindrofii, toată lumea se distrează. Şi ce poate fi mai distractiv decât sexul? Asta nu înseamnă că trebuie s-o îmbătaţi şi s-o târâţi în pat, însă cocteilul ei preferat în combinaţie cu câteva dansuri languroase o vor face să vă târască ea pe dumneavoastră în pat. Şi sunt momente în viaţă când e bine să cedaţi…

După o ceartă

Imposibil să nu fi auzit de „sexul de împăcare“! Dacă o ceartă pasională nu se termină cu o partidă de sex la fel de pasională înseamnă că într-adevăr aveţi probleme. Un sărut e cel mai bun mod de a-i închide gura atunci când ţipă la dumneavoastră.

În perioada ovulaţiei

Pentru cei care nu ştiu, ovulaţia apare în cea de-a 14-a zi a ciclului menstrual. Dacă nu ştiţi când este această zi, ca să vă daţi seama nu trebuie decât să fiţi puţin atent. E perioada aceea a lunii în care ea arată parcă mai bine, chiar şi fără machiaj, în care pare mai senzuală şi mai fresh. Natura îşi spune cuvântul. Aveţi grijă să vă protejaţi (asta în cazul în care nu vă doriţi urmaşi), pentru că e cea mai riscantă perioadă a lunii.

În perioadele foarte stresante

Aţi zice că ultimul lucru pe care şi l-ar dori în sesiunea de examene de la facultate, sau când se apropie un dead-line la serviciu, ar fi sexul. Greşit! Femeile reacţionează mult mai inteligent decât bărbaţii în aceste situaţii: în loc să se răsucească noaptea în pat gândindu-se la problemele lor, îşi caută un motiv mai bun să şifoneze cearşafurile. Dacă sunteţi recunoscut pentru sufletul dumneavoastră bun, cu siguranţă o veţi ajuta să se elibereze de stres şi, cu siguranţă, veţi fi răsplătit.

Când face ceva deosebit de drăguţ pentru dumneavoastră

Chiar dacă dumneavoastră sunteţi genul „friptură cu cartofi prăjiţi“, nu strâmbaţi din nas dacă într-o seară vă aşteaptă cu o cină mai selectă la care se vede că s-a „întrebuinţat“ mult, pentru că acesta e modul ei de a vă spune că are chef şi de alte experimente. Înghiţiţi cum puteţi fructele de mare şi treceţi apoi la ceea ce e cu adevărat savuros.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS