7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCele mai sexy femei peste 35 de ani

Cele mai sexy femei peste 35 de ani

La intervale constante de timp se întocmesc topuri ale celor mai sexy femei de pe planetă. Acestea nu se referă numai la stilul vedetelor, ci şi la cine se bucură de cea mai bună publicitate sau de cei mai buni chirurgi plasticieni.
Iată un top al celor mai sexy femei peste 35 de ani.

Potrivit site-ului www.men.msn.com, adevăratul sex-appeal răzbate din experienţa de viaţă, iar femeile, în general, nu sunt „împlinite“ până nu ajung la vârsta de minimum 30 de ani. În plus, este ceva mai mult în a fi sexy decât să te înfometezi sau să te îmbeţi în cluburi. Este adevărat, frumuseţea fizică brută contează, dar, când o femeie este analizată, ar trebui să fie analizată întru totul. Pentru bărbaţi, definiţia sex-appeal-ului în ceea ce priveşte o femeie evoluează o dată cu vârsta: felul în care se îngrijeşte, atitudinea, felul în care îşi trăieşte viaţa sunt la fel de importante ca şi felul în care arată. O femeie fără un statut social recunoscut poate fi „arătoasă“, dar nu va fi niciodată sexy.
15. Gwen Stefani, 37 de ani
În ultimii cinci ani şi-a adus stilul, talentul şi multă energie pe scena muzicală a pop-ului soft. În ceea ce priveşte viaţa personală, s-a căsătorit cu fostul solist al trupei Bush, Gavin Rossdale, şi a devenit şi mămică. Este o singură Madonna, dar Gwen are şansa  să ajungă la acel nivel, prin comparaţie cu multe, mai tinere, contemporane ale sale.
14. Lucy Liu, 38 de ani
Probabil aţi remarcat-o prima oară atunci când iubita sau soţia dumneavoastră vă forţa să vă uitaţi la serialul „Ally McBeal“. A avut succes atât în televiziune, când şi în cinematografie, dar primeşte un punct în plus pentru felul în care îşi flexează muşchii în pelicula „Kill Bill Vol. 1“.
13. Liz Phair, 40 de ani
Bărbaţii de pretutindeni au fost luaţi prin surprindere de abordarea sexuală îndrăzneaţă când a compus albumul „Exile in Guyville“ (în anul 1993). Muzica ei s-a mai domolit de atunci, dar personalitatea ei ţâfnoasă răzbate şi acum.
12. Elle Macpherson, 44 de ani
Această australiancă, având  o statură demnă de o statuie, este unul dintre cele mai de succes şi elegante modele din toate timpurile şi a devenit o promiţătoare femeie de afaceri; colecţia ei „Elle Macpherson Intimates“ este pe piaţă de mai bine de zece ani.
11. Cate Blanchett, 38 de ani
Actriţa împlinită pe scena de teatru, s-a transformat într-una dintre cele mai versatile figuri care lucrează în prezent la Hollywood. Numele ei apare în orice conversaţie legată de Oscaruri, iar comportamentul său elegant şi sofisticat laudă talentul său actoricesc.
10. Elizabeth Hurley, 41 de ani
Elizabeth şi-a făcut un nume atât ca model, cât şi ca actriţă, lucru care nu este atât de uşor. O altă „icoană“ în modă, Liz Hurley pare să apară în diferite şedinţe foto în fiecare oră, în timp ce îşi menţine un dezarmant şarm britanic.
9. Maria Bello, 40 de ani
Are un „ochi“ fantastic în cea ce priveşte scenariile şi rolurile sfidătoare (precum cele din filmele „A History of Violence“ şi „The Cooler“). Latura ei independentă poate fi observată şi în viaţa ei personală; nu a fost niciodată căsătorită, deşi are un fiu cu un fost iubit şi este foarte activă în organizaţiile nonprofit de susţinere a artei.
8. Monica Bellucci, 42 de ani
Încă de când a apărut de sub cearşaf în pelicula „Dracula“ realizată după romanul lui Bram Stoker, sex-appeal-ul arogant al acestei frumuseţi italiene a fost evident. Dar talentul ei a mers mai departe decât atât, în filme precum „Malena“ şi „Patimile lui Hristos“, scoţând la iveală o graţie sofisticată, dar totuşi abordabilă. Aşa cum arată şi în secvenţele din „Matrix“, Monica are forţa de a topi inima celui mai dur bărbat. Dacă Merovingianul nu i-a putut rezista, ce şanse au ceilalţi bărbaţi?
7. Jada Pinkett Smith, 35 de ani
În ciuda faptului că s-a căsătorit cu unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene, în persoana lui Will Smith, Jada este departe de a fi pusă în umbră, ea având rolul ei în a crea unul dintre cele mai importante cupluri din Cetatea Filmului.
Jada este o femeie puternică, o mamă bună care-şi susţine copiii (prestaţia fiului său Jaden din pelicula „The Pursuit of Happyness“ nu a fost accidentală) şi o prezenţă ameţitoare.
6. Giada De Laurentiis, 36 de ani
Toată lumea iubeşte un show bun de gătit zilele acestea, iar Giada, în show-ul ei, „În fiecare zi italian“, are talent şi stil. Este, de asemenea, autoare de best-seller-uri şi dispune de resursele necesare de a face şi alt fel de divertisment.
5. Regina Rania a Iordaniei, 36 de ani
Această regină, credincioasă lui Dumnezeu, este minunată. Este o puternică susţinătoare a drepturilor femeilor, iar faptul că este unul dintre puţinii prieteni pe care Occidentul îi are în Orientul Mijlociu este un punct în plus, mai ales că nu sunt foarte mulţi aceşti prieteni…
4. Naomi Watts, 38 de ani
Abilitatea lui Naomy de a întruchipa atât de bine personajele pe care le interpretează o fac potrivită atât pentru roluri din filme cu bugete mari, cât şi pentru cele cu buget mic. Indiferent de rol, dă tot ce e mai bun de fiecare dată.
3. Diane Lane, 42 de ani
Descrierea plină de forţă a unei indiscreţii amoroase reuşită de Diane Lane în filmul „Infidela“ i-a „aprins steaua“ actriţei şi a fost catalogată drept una dintre cele mai sexy interpretări în istoria recentă a filmului. Este elegantă, surprinzătoare şi pare să devină mai bună o dată cu vârsta, un indicator-cheie al adevăratului sex-appeal.
2. Halle Berry, 40 de ani
Are probleme în a-şi alege bărbatul potrivit şi a avut probleme şi cu rolul din „Catwoman“, a fost prima actriţă afro-americană care a câştigat un premiu al Academiei Americane de Film pentru „cea mai bună actriţă“ şi face totul cu graţie şi smerenie. Destul de modestă, ar fi surprinzător să nu rămână în istorie ca una dintre cele mai frumoase femei ale acestei perioade. 
1. Salma Hayek, 40 de ani
Salma intră într-o categorie de una singură. Simţul ei în materie de modă, traseul său ca  actriţă (vezi rolul din „Frida“) şi, bineînţeles, corpul ei plin de „curbe“ ameţitoare – toate acestea au făcut-o pe Salma Hayek să ajungă pe primul loc în acest top. Dar cea mai importantă trăsătură a sa este puterea caracterului.
A părăsit o lume sigură, confortabilă de star tv în Mexic pentru a merge în Statele Unite şi a urmări visul de a deveni actriţă în această ţară, deşi nu ştia un cuvânt în engleză. Asta denotă tupeu; şi sex-appeal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS