24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalEleva agresoare, supusă unor teste psihiatrice

Eleva agresoare, supusă unor teste psihiatrice

Laura Stăncioiu, eleva de la Liceul „Ţiţeica“ din Drobeta Turnu Severin care şi-a înjunghiat colega de clasă în urmă cu o lună, a spus că s-a înfuriat pentru că Ramona Marcu, victima agresiunii, voia să o pârască părinţilor că fumează. Poliţiştii spun însă că victima o tot ameninţa pe agresoare că le va spune tuturor că a furat haine şi bijuterii din apartamentul lui Constantin Bâlbă, în complicitate cu alte două eleve.
„Sunt 1.200 de elevi la liceu şi nu avem cum să ştim ce fac toţi în timpul liber. Laura şi Ramona erau un exemplu în şcoală. Învăţau bine şi aveau rezultate foarte bune“, a spus directoarea Liceului „Gheorghe Ţiţeica“, Rodica Popescu.
Omul de afaceri severinean, Constantin Bâlbă, din apartamentul căruia au fost sustrase bunuri, bijuterii şi bani, a spus: „Soţia mea a uitat într-o zi cheile în uşă şi a plecat. Probabil că fetele, care sunt vecine cu mine, le-au furat atunci, iar după o săptămână au pătruns în apartament, de unde au sustras, printre altele, două ceasuri şi foarte mult aur. Am fost la casele de amanet şi mi-am recuperat o parte din bijuterii. Fetele au spus că au vrut să facă o glumă. Valoarea bunurilor este de peste 300 de milioane. Fetele mi-au spus că au cheltuit banii sustraşi“.
Tânăra înjunghiată şi-a revenit şi îşi va continua studiile la Craiova. Laura Stăncioiu va fi supusă unor teste psihiatrice, pentru a afla dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a înjunghiat colega.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS