10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bloc de lux pentru cel mai bogat indian

Cel mai bogat indian va construi cea mai mai mare proprietate particulară din lume. După cum informează Krone.at, impozanta clădire va măsura 170 de metri în înălţime, va avea 27 de etaje şi o suprafaţă locuibilă de 4.700.000 de metri pătraţi. Clădirea va avea „doar“ 27 de etaje pentru că înălţimea medie a camerei va fi de şase metri. În garajul noii reşedinţe a lui Mukesh Ambani, pe locul 14 în topul celor mai bogaţi oameni din lume, se vor afla 160 de autoturisme, dispuse pe şase etaje. Printre altele, clădirea va avea mai multe grădini tropicale, piscine, terenuri de tenis şi alte săli de sport, un cinematograf cu 50 de locuri. Cei 600 de angajaţi ai lui Ambani vor ocupa un etaj din clădirea care va fi dată în folosinţă în septembrie 2008.

Sexul, pe lista de revendicări a greviştilor

Muncitorii sud-africani aflaţi în grevă, nemulţumiţi de salariu şi de beneficiile oferite, au adăugat un punct pe lista de revendicări: faptul că nu mai au energie pentru a face sex. Monroe Mkalipi, preşedintele regional al celei mai importante confederaţii sindicale din Africa de Sud, susţine că muncitorii pe care îi reprezintă lucrează în condiţii atât de grele încât, când ajung acasă, le este imposibil să se deconecteze. „Condiţiile de muncă sunt atât de dure în toate uzinele, încât seara, când ajungem acasă, avem probleme în … a perpetua specia, dacă mă înţelegeţi“, a declarat Mkalipi. Muncitorii din sectorul public se află în prezent în negocieri cu guvernul şi speră să obţină prima mărire de salariu din 2004.

Daniel Radcliffe, intimidat de femei

Actorul Daniel Radcliffe se fâstâceşte atât de mult când se află în preajma fetelor încât îşi pierde firul gândurilor, informează site-ul starpulse.com. Radcliffe a dovedit întregii lumi că este un actor complet după ce la începutul acestui an a smuls aplauze furtunoase şi recenzii extraordinare după prestaţia din piesa de teatru „Equus“. Şi, deşi pentru acest rol a trebuit să se dezbrace pe scenă şi nu a avut nici o problemă în această privinţă, starul din seria de filme „Harry Potter“ spune că este îngrozit când vine vorba să discute cu fetele care îi plac. „Cred că pentru orice băiat capitolul fete reprezintă un punct nevralgic. Niciodată nu ştiu ce să le spun. De fapt, nu e adevărat, cam ştiu ce ar trebui să le spun, însă, când apare o fată pe care o găsesc atrăgătoare, situaţia se schimbă. Nu-mi mai găsesc cuvintele“, a mărturisit actorul de 17 ani.

Drew Barrymore vrea haine create de Kate Moss

Drew Barrymore se declară o admiratoare a designerilor vestimentari britanici şi spune că arde de nerăbdare să cumpere câteva dintre primele haine create de celebra Kate Moss. După cum informează site-ul starpulse.com, Moss a creat o colecţie de haine exclusiv pentru lanţul de magazine Topshop, care, din întâmplare, este preferatul lui Drew Barrymore. „Eu sunt ca orice femeie din lume care este de părere că frumoasa Kate Moss este întruchiparea bunului-gust. Am văzut deja câteva dintre creaţiile ei prin reviste şi sunt tare curioasă să le văd mai de aproape“, a spus aceasta. Întrebată ce părere are despre colaborarea dintre Kate Moss şi reţeaua de magazine, Barrymore a spus: „Mă bucur enorm că a creat o colecţie pentru Topshop, este magazinul meu preferat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS