17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎntâlnire de taină între Boc şi Geoană

Întâlnire de taină între Boc şi Geoană

Emil Boc şi Mircea Geoană s-au întâlnit în taină, luni seară, pentru a discuta despre demiterea Cabinetului Tăriceanu II. Conform unor surse din cadrul ambelor formaţiuni politice, citate de NewsIn, liderii celor două partide au avut ca temă de discuţie susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva actualului guvern.
La întrevedere, liderul PSD a anunţat că nu va susţine moţiunea de cenzură depusă deja la parlament de către democraţi, însă a vorbit despre intenţia social-democraţilor de a iniţia un astfel de demers până la sfârşitul sesiunii parlamentare, adică în următoarele două săptămâni.
În cadrul discuţiilor cu PD, social-democraţii au vrut să ştie şi dacă PD se retrage din funcţiile de conducere pe care le deţine în administraţia locală şi în instituţiile descentralizate, însă democraţii au spus că legea îi avantajează şi că nu poate fi vorba de renunţarea la aceste posturi.
Discuţia s-a încheiat, conform aceloraşi surse, fără parafarea vreunei înţelegeri, ci doar cu promisiunea democraţilor că, dacă PSD face moţiune, PD o votează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU