21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncă un conservator la PD

Încă un conservator la PD

Deputatul PC Tudor Constantin, semnatar al moţiunii de cenzură, a anunţat ieri că la sfârşitul acestei săptămâni îşi va depune adeziunea la Partidul Democrat, informează NewsIn. „Decizia este mai veche, am discutat cu doi membri ai conducerii democrate – Vasile Blaga şi Adriean Videanu. Nu am negociat sub nici o formă. Nu-mi negociez nici calitatea, nici moralitatea“, a afirmat Tudor Constantin. Deputatul a precizat că, în cazul în care se va lua o decizie cu privire la acordarea unei funcţii, aceasta va veni din partea filialei democrate din Călăraşi.
De la începutul legislaturii, Partidul Conservator a pierdut nouă deputaţi. Dan Liga, Dumitru Becşenescu, Graţiela Iordache şi acum Tudor Constantin au trecut la PD, Adrian Mihai Siroja, Liviu Almăşan şi Nicolae Popa s-au înscris în PNL, Florea Voinea în PSD, iar Pantelimon Manta activează ca independent. Dintre senatorii PC, Dorel Onaca şi Gheorghe Constantin au optat tot pentru PD.
La aceştia s-ar adăuga Codrin Ştefănescu şi Mircea Chelaru, excluşi din PC ca urmare a criticilor politicii duse de conducerea centrală a conservatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS