8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAcoperiş smuls de vijelie

Acoperiş smuls de vijelie

Un acoperiş al unui bloc din zona 11 iunie a municipiului Târgu Jiu a fost smuls joi noapte de o furtună puternică. Mai multe maşini au fost avariate de copacii doborâţi de furtună, iar acoperişul a căzut pe garajele din faţa unui bloc, cauzând pagube de  zeci de milioane de lei vechi. „La ora 22.00 a început furtuna, dar nu ne aşteptam ca vântul să ne ia acoperişul. Este făcut de mulţi ani. Au mai fost ploi puternice şi rafale de vânt, dar acum au distrus tot. Oamenii de la etajul patru stau cu ligheanele în casă, că le plouă“, a spus o locatară.
În cădere, acoperişul a rupt un copac şi a avariat garajele din faţa imobilului. A fost avariată şi reţeaua de internet din zonă, angajaţii firmei lucrând câteva ore să o repună în funcţiune. „Toată dimineaţa am stat să adunăm lemnele care s-au desprins din acoperiş. La blocul celălalt, copacii care s-au rupt au distrus şi câteva maşini. A fost o adevărată vijelie. Nu am mai văzut de mult aşa ceva“, a spus proprietarul unui garaj avariat.
„Au fost uşor avariate şi două autoturisme, aflate în alte două garaje situate lângă cel care a fost cel mai afectat de căderea şarpantei.
Acoperişul a fost construit în 1992, după eliberarea certificatului de urbanism, fără existenţa unei autorizaţii de construire“, a precizat Constantin Creţan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS