10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPNL rămâne la ciolan

PNL rămâne la ciolan

Biroul Politic Central al PNL a respins ieri propunerea vicepreşedintelui Ludovic Orban, care viza ieşirea de la guvernare şi trecerea în opoziţie a partidului.
Discuţiile de ieri din cadrul Biroului Politic Central al PNL au fost aprinse, însă propunerea liberalilor bucureşteni a fost respinsă, fiind doar două voturi (Ludovic Orban şi liderul Organizaţiei Sector 1, Vlad Moisescu) în favoarea trecerii în opoziţie, faţă de 31 pentru rămânerea la guvernare.
„Am avut un vot pe acest subiect, un vot clar, de 31 de persoane împotrivă şi numai două pentru, iar punctul de vedere susţinut e simplu şi clar: în 2004 ne-am asumat guvernarea şi timp de doi ani am demonstrat că ne putem onora angajamentele, fie că e vorba despre cele legate de integrarea în UE sau de celelalte  promisiuni“, a declarat preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu. „Vom merge mai departe, vom continua să guvernăm şi nu se pune problema să dezertăm“, a mai comentat liderul liberalilor. Decizia va trebui însă validată şi în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL, care a fost convocată pentru mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS