3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu făcut accidente fără permis

Au făcut accidente fără permis

Trei tineri au fost răniţi sâmbătă, după ce maşina în care se aflau, condusă de un tânăr fără permis, s-a răsturnat.
Daniel Stoican, de 19 ani, din localitatea Gighera, în timp ce conducea, în comuna Drănic, un autoturism Hyundai, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat.
Poliţiştii doljeni de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza şoferului, mai ales că acesta nu avea permis de conducere. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerilor Sever Călugăru, de 22 de ani, din Timişoara, şi Emil Ilie, de 19 ani, din Gighera.
Un accident asemănător s-a petrecut vineri seară, în apropierea comunei Măceşul de Sus. Adrian N., de 28 de ani, din Craiova, în timp ce conducea fără a avea permis o motocicletă, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a motociclistului, precum şi cu vătămarea corporală gravă a lui Florea D., de 34 de ani, din localitate, pasager pe locul din spate al motocicletei. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar pe numele conducătorilor au fost întocmite dosare penale.                 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS