16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCruciadă împotriva bărbaţilor

Cruciadă împotriva bărbaţilor

Dragi femei din toată lumea, uniţi-vă şi eliberaţi-vă de bărbaţi! Cel puţin de cei mai răi. Această chemare la revoltă vine, cum era de aşteptat, din Statele Unite, unde doamnele cu personalitate par să se fi săturat de clasicii bărbaţi „infideli şi mincinoşi“.

Iar mesajul pare să fi fost perceput. Aşadar nu este deloc de mirare că „He’s just not into you: the no-excuses guide to understanding guys“ („El pur şi simplu nu este pentru tine: ghidul «fără scuze» de înţelegere a bărbaţilor“ – n.r.), un fel de ghid pentru a-i înţelege pre reprezentanţii sexului tate, scris „la patru mâini“ de Greg Behrendt şi Liz Tuccillo, doi foşti autori ai celebrului serial „Totul despre sex“ se bucură de un succes nebun printre doamne. Manualul cu pricina, dedicat mai ales doamnelor de fier, a devenit principala temă de discuţie în pauzele de cafea, mai ales că tema este extrem de accesibilă: bărbaţii din ziua de azi sunt din ce în ce mai acaparaţi de serviciu, devoraţi de stres, insensibili şi nesinceri. Aşadar, gata cu tehnicile de seducţie cu cine romantice, lenjerie sexy şi cu comportamentul înţelegător şi tolerant.

„Să le dăm doamnelor permisiunea să nu mai facă ceea ce, în sufletul lor, ştiu că oricum le dăunează“, explică Tuccillo.

Pe scurt, în loc să le explice reprezentantelor sexului frumos cum să îşi corecteze comportamentul şi să remedieze relaţiile nesatisfăcătoare, acest ghid „vorbeşte“ cu francheţe.

 

Doamnelor, uniţi-vă!

 

Portetul-robot al bărbatului de care trebuie să scăpaţi este simplu: este vorba de clasicul bărbat căruia îi e teamă să se implice, care, decât să îşi asume nişte responsabilităţi sentimentele, preferă să îşi taie un braţ şi care le ruinează viaţa femeilor, chiar dacă fără să vrea.

Chiar dacă multe reprezentante ale sexului frumos sunt atrase de bărbaţii superaglomeraţi şi care le dedică puţină atenţie, autorii ghidului le cer femeilor să uite de această slăbiciune şi mai bine să îşi îndrepte atenţia spre acei bărbaţi care demonstrează de la bun început că au intenţii serioase şi cărora nu le place să tergiverseze lucrurile. De aceea, domnişoarele care îşi doresc o familie ar face bine să evite de la bun început managerii prea preocupaţi de propria persoană şi de munca lor şi să realizeze care le sunt priorităţile. Potrivit autorilor americani, mai bine gândiţi-vă mai întâi la propria persoană, luaţi atitudine şi face dumneavoastră primul pas. Pe scurt: „Daţi-i papucii!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS