Acasă Local Prinşi cu puşca în coletul poştal

Prinşi cu puşca în coletul poştal

Doi bărbaţi din localitatea doljeană Calafat sunt cercetaţi penal după ce au expediat prin colet poştal o armă neletală, care era deţinută ilegal.
Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul IPJ Dolj au stabilit că Robert Crăciunescu, de 21 de ani, din Calafat, i-a expediat lui Constantin Onofei, din localitatea Sânpetru – Braşov, printr-un colet poştal depus la Centrul regional de tranzit Craiova, o armă cu lunetă. În urma verificărilor s-a mai stabilit că arma este de calibrul 5,5 mm, face parte din categoria celor neletale, cu aer comprimat, fără marcă şi serie. Aceasta a fost introdusă în ţară pe 10 mai, din Bulgaria. Bebe Şerban, tot din Calafat, care nu deţinea documente legale în acest sens, nu a declarat-o organelor vamale şi a vândut-o apoi lui Crăciunescu. Cu sprijinul poliţiştilor braşoveni s-a reuşit recuperarea armei de la destinatar, în momentul în care acesta s-a prezentat la Oficiul Poştal pentru întocmirea formalităţilor de primire a coletului.
Cei doi doljeni sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version