5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMonceanu, acuzat că face campanie murdară

Monceanu, acuzat că face campanie murdară

Mai multe persoane prinse că lipeau afişe electorale în locuri interzise au susţinut că viceprimarul liberal le-a spus că le pot posta oriunde pe domeniul public.

Constantin Monceanu, viceprimarul liberal din Râmnicu Vâlcea, este acuzat că în campania de susţinere a demiterii preşedintelui Traian Băsescu a încurajat lipirea afişelor electorale în locuri în care nu era permis acest lucru. Lucrătorii Poliţiei Comunitare au reţinut miercuri seară trei persoane care lipeau afişe de propagandă pe blocuri şi la intrarea în Piaţa Ostroveni. Aceştia sunt Eugen P., de 46 de ani, Marian R., de 29 de ani, şi Robert Marius S., de 16 ani, toţi cu domiciliul în Râmnicu Vâlcea. Bărbaţii au declarat că viceprimarul Constantin Monceanu i-a înştiinţat că pot să lipească afişe electorale oriunde pe domeniul public. Urmează ca toţi cei trei să fie sancţionaţi conform Legii nr. 337 din 2004. La mai puţin de o oră după primul incident, poliţiştii comunitari au mai reţinut un grup format din alţi doi bărbaţi care lipeau afişe la intersecţia străzii Mihai Eminescu cu bulevardul Tineretului.
„S-au lipit afişe numai cu acordul proprietarilor“

Constantin Monceanu spune că într-adevăr PNL a organizat mai multe grupuri care să lipească afişe de propagandă electorală în cartierul Ostroveni, dar că instrucţiunile date au fost clare. „Nu-i adevărat că s-au lipit afişe în locurile nepermise. Le-am spus oamenilor să lipească oriunde, dar numai cu acordul proprietarilor. În ceea ce priveşte blocurile pe care cele două echipe au lipit afişe electorale, Monceanu spune că, dacă oamenii au vorbit cu proprietarii, nu este nici o problemă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS