12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosar de evaziune fiscală pe masa procurorilor

Dosar de evaziune fiscală pe masa procurorilor

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au finalizat cercetările într-un dosar penal deschis pe numele unei craiovence care a creat un prejudiciu bugetului statului de 240.000 de lei.
Conform poliţiştii doljeni, Ludmila Pană, de 43 de ani, din Craiova, administratoare a SC Consul SRL din localitate, nu a înregistrat în contabilitatea societăţii în 2003 toate veniturile realizate din vânzarea unei staţii de carburanţi auto.
Pentru vânzarea staţiei Peco, Pană s-a folosit de o operaţie simulată de interpunere a unei persoane fizice în procedura de vânzare-cumpărare, între societatea administrată de ea şi SC Hystria SRL din Bucureşti. Prin acest mod de operare s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale, creând un prejudiciu bugetului consolidat al statului de 240.000 de lei (2,4 miliarde de lei vechi), nerecuperat până acum.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de trimitere în judecată, învinuita fiind cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS