16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştirii

Costum de baie cu baterii solare

Cunoscuta firmă de lenjerie intimă Triumph a lansat recent un costum de baie dotat cu celule solare, care poate fi folosit pentru încărcarea diferitelor accesorii hi-tech. Potrivit producătorilor, costumul poate produce suficientă energie pentru a încărca un celular sau un iPod. Modelul a fost prezentat de înotătoarea spaniolă Gemma Mengual.

Sexul la prima întâlnire este benefic

Un biolog britanic susţine că sexul la prima întâlnire sporeşte şansele ca relaţia să devină serioasă, informează site-ul thesun.co.uk. Doctorul Barry Gibb nu este de acord cu cei care spun că este mai bine ca un cuplu să aştepte un timp înainte să aibă relaţii intime. În cea mai recentă carte a sa, doctorul Gibb menţionează că sexul produce anumite modificări chimice în creier, ce duc la iubire şi ataşament. „Romantismul este «provocat» de reacţiile chimice care se produc în creier“, a explicat doctorul Barry Gibb.

Frumuseţea şi dreptatea merg mână în mână

Tânăra desemnată Miss America 2007 a colaborat cu poliţia din New York pentru a captura proxeneţii care racolează minore de pe internet. Potrivit site-ului cyberpresse.ca, în urma acestei operaţiuni poliţia a reţinut 11 bărbaţi. Lauren Nelson, de 20 de ani, a pus la dispoziţia poliţiei câteva poze cu ea de când era adolescentă şi aceştia le-au postat pe mai multe site-uri de internet. Nelson intra în discuţii cu mai multe persoane şi le spunea acestora că are 14 ani. Dintre partenerii virtuali ai fetei, patru s-au prezentat şi la o întâlnire cu aceasta, ocazie cu care şi-au făcut apariţia şi forţele de ordine. Alţi şapte bărbaţi au căzut în capcana frumoasei Miss America şi au purtat conversaţii cu tentă sexuală cu fata pe care o credeau minoră. În total 11 bărbaţi au fost acuzaţi că au făcut propuneri indecente unei minore şi, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă până la patru ani de închisoare.

Flori de cântec, flori de mai

Ansamblul folcloric „Maria Tănase“ şi Consiliul Local Craiova prezintă, marţi, 1 Mai, în Parcul „Romanescu“, în Grădina de vară, de la ora 17.00, spectacolul muzical-coregrafic „Flori de cântec, flori de mai“. Îşi vor da concursul soliştii ansamblului: Constantin Enceanu, Neta Soare, Constantin Măgureanu, Filuţa Bogdan, Marcu Nicolici, Lavinia Bîrsoghe, Manuela Motoc, Liliana Popa, Marius Măgureanu şi grupul de dansatori. Invitaţii speciali vor fi Petrică Mîţu Stoian, Niculina Stoican, Mariana Ghinea, iar conducerea muzicală şi artistică va purta semnătura maestrului Nicu Creţu.

Prinţul Charles nu va asista la concertul în memoria prinţesei Diana

Prinţul Charles nu va participa la concertul care va comemora zece ani de la dispariţia prinţesei Diana. Potrivit site-ului 7sur7.be, în cadrul concertului, care va avea loc pe 1 iulie 2007, pe stadionul din Wembley vor cânta Elton John, Rod Stewart, rapperul american Kanye West, James Morrison, Natasha Bedingfield şi Lily Allen. Iniţiativa acestui eveniment le-a aparţinut celor doi fii ai cuplului Charles – Diana, prinţii William şi Harry. „Concertul va permite generaţiei tinere să se distreze“, a adăugat un purtător de cuvânt, care a spus că nici Charles şi nici actuala soţie, Camilla, nu vor fi prezenţi la eveniment. Diana s-a căsătorit cu Charles în 1981, s-au despărţit 11 ani mai târziu şi au divorţat în 1996. Prinţesa Diana a murit pe 31 august 1997, într-un accident de maşină la Paris, împreună cu partenerul ei Dodi Al-Fayed şi şoferul lor. Peste 60.000 de persoane sunt aşteptate să participe la acest eveniment, care va avea loc în ziua în care prinţesa ar fi împlinit 46 de ani.

Vedete cu inimă mare

Sienna Miller şi legendarul Elton John şi-au donat piese din garderoba proprie pentru o licitaţie organizată în scopuri caritabile. Site-ul starpulse.com informează că actriţa a donat o pereche de sandale aurii, în timp ce Sir Elton John a pus la bătaie un costum creat de Donatella Versace. Altă piesă de rezistenţă a licitaţiei organizate pe eBay în beneficiul sinistraţilor din Darfur este o copie a scenariului peliculei „The Queen“ cu autograful lui Hellen Mirren, cea care a fost răsplătită cu un Premiu Oscar pentru prestaţia din acest film.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS