17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu sabia pe stradă

Cu sabia pe stradă

Un bărbat de 31 de ani din Severin a ieşit în stradă cu o sabie şi a ameninţat că va ataca pe oricine îi va ieşi în cale.
„Ieri, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi l-a depistat pe M. Marin Florea, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care avea în mână o sabie lungă de 68,5 cm şi cu lăţimea lamei de 3 cm.
Cel în cauză este vinovat de săvârşirea infracţiunii de port fără drept în locurile publice a unui obiect confecţionat anume pentru tăiere şi împungere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 1'1 pct. 1, din Legea nr. 61/2001 republicată“, a declarat ofiţerul de serviciu de la Jandarmeria din Severin.
Oamenii legii au aplicat în această perioadă 22 de sancţiuni contravenţionale din care zece avertismente şi 12 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 2.700 de lei.
Sancţiunile au fost aplicate pentru consum de băuturi alcoolice pe străzi, în parcuri sau alte locuri publice şi pentru provocare ori participare la scandal în locuri sau localuri publice, conform art. 2, pct. 25 şi 26 din Legea nr. 61/2001 republicată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS