3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSubiecte de evitat cu bărbaţii

Subiecte de evitat cu bărbaţii

Ştim cu toţii că anumite subiecte trebuie evitate într-o discuţie cu o persoană de sex opus. Ceea ce este amuzant pentru cineva poate fi deranjant pentru interlocutor. Ideal ar fi ca subiectele delicate să fie evitate în discuţiile de început ale unei relaţii.

• Obişnuinţe bizare
Cu cât vorbiţi mai puţin, cu atât rămâneţi mai misterioasă în ochii partenerului. Nu dezvăluiţi toate secretele din viaţa dumneavoastră şi nu îi povestiţi partenerului despre tabieturile dumneavoastră. Dacă vă place să vă treziţi în miezul nopţii şi să vă pregătiţi ceva de mâncare sau dacă sunteţi alergică la un anumit săpun, acestea nu sunt subiecte care să prezinte interes pentru partener. Acesta poate să le descopere pe parcursul relaţiei. La rândul dumneavoastră, nu îl întrebaţi dacă are tabieturi pentru că s-ar simţi jenat să vi le spună şi v-ar minţi să vă răspundă că nu are. Fiecare persoană s-a obişnuit să trăiască într-un anumit mod şi să facă anumite lucruri care ţin de intimitatea fiecăruia. Nu ar fi prea plăcut să aflaţi că iubitul dumneavoastră citeşte ziarul dimineaţa la toaletă sau că acesta îşi tunde părul din nas în fiecare zi.

• Oboseala
Văicăreala de genul „Sunt extrem de obosită“, „Sunt epuizată“, „Nu mai am putere să fac nimic“ trebuie evitată. Partenerului dumneavoastră nu îi face o plăcere deosebită să vă audă lamentându-vă. Fiecare persoană resimte oboseala într-un mod sau altul, dar nu se plânge din această cauză. Situaţia este asemănătoare dacă bărbatul s-ar văita zilnic şi v-ar spune cât este de obosit şi ce zi îngrozitoare a avut el.

• Igiena personală
Obiectele care ţin de igiena personală, exclusiv feminină, nu trebuie lăsate la vedere şi nu constituie un subiect interesant pentru bărbaţi. Aceştia nu numai că nu vor să vorbească despre ele, dar nici să le vadă împrăştiate prin casă. Subiectul este strict feminin şi este de preferat să îl dezbateţi cu prietenele dumneavoastră. Bărbaţii preferă să rămână cu o imagine frumoasă despre dumneavoastră, să vă considere perfectă. În fond, suntem cu toţii oameni şi este normal să avem calităţi, dar şi defecte, însă  trebuie pe cât posibil să scoatem în evidenţă numai calităţile, iar defectele să le oprim pentru noi.

• Comparaţia
Evitaţi să vă comparaţi partenerul cu un bărbat mai frumos, mai deştept, mai înalt sau chiar mai bogat. Nu veţi reuşi decât să-l faceţi să se simtă stânjenit. Nu încercaţi să îi impuneţi iubitului un anumit criteriu sau standard de frumuseţe, avere sau greutate. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba, oricât de mult ne-am dori şi am încerca lucrul acesta.

• Curele de slăbire
Dacă aţi urmat un regim de slăbire şi aţi pierdut câteva kilograme, nu îi vorbiţi partenerului despre meniul dumneavoastră zilnic, nu îl plictisiţi spunându-i cât de greu v-a fost să rezistaţi o zi întreagă cu iaurt, fructe şi salate. Ceea ce contează este rezultatul final pe care iubitul dumneavoastră îl va observa cu siguranţă.

•Banii
Banii sunt un subiect interzis la începutul unei relaţii. Nu vă întrebaţi partenerul cât câştigă, ce cheltuieli are lunar, ce cont are în bancă şi alte întrebări legate de situaţia lui financiară. Pe parcurs, dacă relaţia va merge bine, vă va spune el cât câştigă şi, dacă veţi ajunge să locuiţi împreună, veţi avea chiar banii la comun.

•Inteligenţa
Nu vă lăudaţi în faţa partenerului cu inteligenţa şi frumuseţea dumneavoastră. Nu folosiţi în dialogul cu el cuvinte complicate (a căror semnificaţie poate nici nu o cunoaşteţi), doar pentru a-i arăta ce vocabular bogat aveţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS