3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjClaudiu Drăgotoiu a ieşit din comă

Claudiu Drăgotoiu a ieşit din comă

Claudiu Drăgotoiu a ieşit joi noapte din comă şi a fost deconectat pentru câteva ore de la aparatul care îl ajută să respire, jurnalista Monalisa Popescu fiind adusă la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu.

Jurnalistul gorjean Claudiu Drăgotoiu, care a fost rănit grav în accidentul de la Remetea Mare, a ieşit joi noapte din comă. Medicii timişoreni au reuşit să stabilizeze pacientul, fiind aspirat şi sângele din plămânii acestuia. După ce au observat că şi-a mai revenit şi a deschis şi ochii de câteva ori, cadrele medicale i-au scos pentru câteva ore aparatele de respirat. Tânărul, de 25 de ani, a fost însă reconectat la aparate, întrucât trupul acestuia este în continuare foarte slăbit, în urma traumatismelor suferite. Din fericire, rezultatele de la ultimul examen RMN au fost pozitive, Claudiu Drăgotoiu fiind supus şi ieri unei astfel de examinări, pentru ca medicii să îşi poată da seama exact dacă mai există probleme. De asemenea, s-a avut în vedere şi efectuarea unui examen la o clinică privată pentru confirmarea rezultatelor la investigaţiile medicale efectuate la Spitalul Judeţean din Timişoara. Părinţii lui Claudiu Drăgotoiu, care au mers zilnic la biserică pentru a se ruga pentru sănătatea fiului lor, s-au mai liniştit.

Monalisa Popescu s-a întors la Târgu Jiu

Cu o seară înainte de a se întâmpla nenorocirea, mama lui Claudiu s-a externat dintr-un spital bucureştean, după o criză de inimă. Din fericire, mama ziaristului a trecut cu bine peste necazul pricinuit de groaznicul accident prin care a trecut fiul său. Miercuri dimineaţă, un autoturism WVJetta, condus de directorul de imagine al Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Bogdan Tudor, a intrat într-un tir încărcat cu butelii cu oxigen. În maşina care s-a lovit de tir se mai aflau operatorul de imagine Paul Comănescu şi jurnaliştii sportivi Monalisa Popescu şi Claudiu Drăgotoiu, care mergeau la meciul din Cupa României dintre Pandurii şi Rapid Bucureşti. Dacă Paul Comănescu a scăpat fără să fie rănit, Claudiu Drăgotoiu a fost dus la spital în comă de gradul II. De asemenea, în Spitalele Municipal şi Judeţean din Timişoara mai sunt internaţi Bogdan Tudor, precum şi Monalisa Popescu, care a suferit traumatisme în zona feţei, fără fracturi.
Jurnalista a fost transportată ieri cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean din Timişoara la Spitalul 700 din Târgu Jiu, unde a fost internată pentru îngrijiri.

Nu îşi amintesc nimic

Nici unul dintre cei implicaţi în accident nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat. Poliţiştii timişoreni au precizat că autoturismul condus de Bogdan Tudor avea viteză foarte mare în momentul în care s-a izbit de tir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS