12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Barbie virtuală pe internet

Internetul pare să fi devenit noul „câmp de bătălie“ pentru păpuşa Barbie de la Mattel şi Bratz de la Mga Entertainment. După cum informează Reuiters.it, recent, compania Mattel a lansat o versiune- test a BarbieGirls.com, o comunitate on line, unde fetele îşi pot crea propriile păpuşi Barbie. Site-ul este doar primul pas din cadrul iniţiativei Barbie Girl a companiei Mattel, înainte de lansarea viitoarei colecţii de păpuşi şi, totodată, este ultima tentativă de a câştiga teren în competiţia sa cu Bratz.

 Şi-a lăsat averea prezicătoarei sale

Bogaţii sunt, într-adevăr, foarte excentrici. Nina Wang, originară din Hong Kong, a fost cea mai bogată femeie din întreaga Asie. După cum informează site-ul lefigaro.ro, ea a decedat la începutul acestei luni fără să fi avut nici un moştenitor direct, iar acum s-a dat publicităţii informaţia că ea şi-ar fi lăsat întreaga avere prezicătoarei sale. Extravaganta miliardară s-a stins din viaţă la 69 de ani, lăsând în urmă o avere estimată la suma de 4,2 miliarde de dolari şi se pare că ar fi existat două testamente, unul în anul 2002 şi celălalt în 2006.

O algeriană a născut opt copii

O femeie de 27 de ani, din Algeria, care a fost supusă timp de trei ani unui tratament împotriva sterilităţii, a adus pe lume opt copii, dintre care unul deja mort şi altul care a decedat la scurt timp după naştere. După cum informează site-ul Yahoo!News, evenimentul a avut loc la Spitalul din Kouba, o suburbie a Algerului, au anunţat ieri surse din cadrul spitalului. „Unul dintre copii era mort în uter, altul a decedat imediat după naştere. Ceilalţi şase, toţi de sex feminin, cântăresc între 700 de grame şi 1,3 kilograme“, a precizat medicul specialist din cadrul spitalului. Mama şi copiii sunt internaţi la terapie intensivă.

Salvată de o ţigară

Fumatul i-a salvat viaţa unei femei din Carolina de Sud, care a ieşit afară pentru o ţigară la doar câteva secunde înainte ca un copac înalt de 24 de metri să cadă peste casa ei. După cum informează site-ul ananova.com, Brenda Comer a ieşit din casă pentru a fuma o ţigară şi  a privit neputincioasă cum un copac imens s-a rupt şi s-a prăbuşit peste locuinţa ei. Femeia îşi propusese să spele vasele, dar înainte de a se apuca de această operaţiune s-a hotărât să fumeze o ţigară. Copacul a aterizat peste bucătărie, exact lângă chiuvetă, locul în care ar fi putut fi în momentul accidentului. „Soţul meu mă certa de fiecare dată când mă vedea cu ţigara, dar de acum înainte nu cred că îmi va mai spune ceva pentru că fumatul mi-a salvat viaţa“, a declarat femeia. În momentul accidentului, în casă se afla Amy, fiica familiei Comer, care, din fericire, nu a avut de suferit.

Jennifer Garner ar fi din nou însărcinată

O recentă vizită a lui Jennifer Garner la o clinică americană medicală a dat apă la moară zvonurilor conform cărora actriţa ar aştepta cel de-al doilea copil. După cum informează Libero.it, soţia lui Ben Affleck a fost surprinsă în timp ce ieşea de la medic şi avea o burtică asemănătoare cu cea a unei femei însărcinate. „Era foarte fericită şi entuziasmată. Pentru un moment, şi-a pus mâna pe burtă. Arăta ca şi cum ar aştepta un copil“, a povestit un martor. Jennifer şi soţul său au deja o fetiţă, Violet, de 16 luni, şi sunt, din câte se pare, foarte încântaţi că vor fi din nou părinţi. „Ei şi-au dorit să facă un al doilea copil destul de repede, pentru ca Violet să poată avea un frate alături de care să crească. Este un copil afectuos şi fericit, iar Jen crede că va fi mulţumită de postura de soră mai mare“, a povestit un apropiat al cuplului.

Victoria Beckham, avertizată de Jackie Collins

Jackie Collins îi dă sfaturi maritale Victoriei Beckham, informează site-ul starpulse.com. Romanciera britanică o avertizează pe fosta componentă a formaţiei Spice Girls că ar fi mai bine să-şi ţină soţul departe de femeile frumoase de la Hollywood. Familia Beckham se va muta la Los Angeles la vară, după ce David Beckham s-a transferat de la Real Madrid la echipa de fotbal LA Galaxy. Jackie Collins, sora actriţei Joan Collins, spune că Victoria ar trebui să fie cu ochii în patru la „femeile frumoase care stau la pândă“. „Dacă David va deveni şi vedetă de cinema, aşa cum se vehiculează, Victoria trebuie avertizată în legătură cu posibilele pericole. În oraşul acesta nu poţi să laşi bărbaţii de capul lor“, a spus scriitoarea.

Tom Hanks, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Tom Hanks este pe punctul de a deveni cel mai bine plătit actor de la Hollywood, după ce îi va da viaţă lui Robert Langdon, personajul principal din filmele Codul lui Da Vinci, şi „Angels and Demons“. Potrivit site-ului teenhollywood.com, Columbia Pictures a fost de acord să îi plătească actorului o sumă cuprinsă între 29 şi 49 de milioane de dolari pentru a juca în pelicula „Angels and Demons“, film bazat pe cartea scriitorului Dan Brown. Pentru filmul anterior actorul a primit 25 de milioane de dolari. Tom Hanks îl devansează astfel pe Jim Carrey, care a câştigat 39 de milioane de dolari pentru rolul din filmul „Cable Guy“ din 1996.

Leonardo DiCaprio – maimuţă printre iepuraşii Playboy

Cunoscutul actor american Leonardo DiCaprio pare să nu fi renunţat complet la faima sa de petrecăreţ, în ciuda relaţiei sale stabile. După cum informează Libero.it, starul din „Titanic“ nu ratează nici o ocazie de a participa la celebrele petreceri cu fete frumoase ale proprietarului Playboy, Hugh Hefner. De altfel, DiCaprio este un „client fidel“ al petrecerilor din casa miliardarului, el preferând însă de cele mai multe ori să se deghizeze în fel de fel de personaje. „În anii ’70, Warren Beatty venea foarte des la petrecerile mele. El şi Jack Nicholson se simţeau foarte bine. Cel mai recent petrecăreţ este Leonardo DiCaprio. Chiar dacă vine deghizat la petrecerile de Halloween, însoţit de o mulţime de prieteni, el a devenit o figură cunoscută. Ultima dată au purtat costume de maimuţe. Erau cam şase oameni şi nu puteai să îi deosebeşti“, a povestit Hefner.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS