16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMorega se primeneşte pe internet

Morega se primeneşte pe internet

Preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, s-a hotărât să îşi schimbe imaginea publică destul de şifonată în ultima lună şi jumătate şi pregăteşte un nou site, care poate fi accesat parţial la adresa http://morega.8m.net/index.html.

GORJ. Liderul liberalilor gorjeni, Dan Ilie Morega, vrea să îşi schimbe imaginea şi a comandat un nou site pe internet. Deocamdată site-ul este în construcţie, dar poate fi accesat parţial la adresa http://morega.8m.net/index.html. Aici sunt prezentate două imagini însoţite de câteva propoziţii sugestive, legate de intenţiile preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNL Gorj: „Acest site vrea să pună în imagine adevărata realitate despre cel care este Dan Ilie Morega“, se menţionează pe singura pagină disponibilă momentan la adresa amintită. Pe lângă textul care face vorbire despre o iniţiativă menită să îl pună într-o lumină favorabilă pe Dan Ilie Morega, mai sunt prezentate două fotografii, una înfăţişându-l chiar pe liderul liberalilor gorjeni, cealaltă imagine fiind un răsărit de soare pe un cer înnorat.

A condus şedinţa BP

Noua iniţiativă a lui Morega vine în urma scandalului intitulat „Bani pentru partid“, de când pe piaţă a apărut o înregistrare cu una dintre şedinţele de Birou Politic, în care şeful PNL le cerea directorilor de instituţii descentralizate să colecteze fonduri pentru campania electorală. Filiala judeţeană a rămas rapid fără preşedinte, Dan Ilie Morega fiind suspendat o lună, în şedinţa Delegaţiei Permanente a Organizaţiei Centrale. Mai mult decât atât, în derulare este şi o anchetă a DNA, care îl vizează pe Morega. Perioada de suspendare a expirat însă recent, iar Dan Ilie Morega a revenit în partid, fără să mai fie necesară o decizie a Delegaţiei Permanente. În plus, ex-subprefectul judeţului, aflat în cărţi pentru şefia mai multor instituţii manageriate în prezent de către democraţi, a condus ieri şedinţa de Birou Politic a filialei. Pe ordinea de zi a fost stabilirea strategiei, în ceea ce priveşte preluarea instuţiilor care au revenit PD, prin protocolul Alianţei D.A.

UE nu era suficientă

Dan Ilie Morega mai are un site unde i se face o prezentare epocală, acesta regăsindu-se pe domeniul.eu (european union), la adresa www.morega.eu. Informaţiile stocate aici nu au fost însă de ajuns, cu toate că la anumite rubrici cei care se ocupă de administrarea şi actualizarea datelor au fost mai mult decât generoşi în ceea ce priveşte laudele la adresa lui Dan Ilie Morega.
Pe lângă CV-ul regulamentar, mai există câteva opţiuni care, accesate, fac dezvăluiri despre Morega liberalul, Morega politicianul, Morega profesorul, Morega economistul, Morega managerul sau despre Fundaţia „Tudor Vladimirescu“, cea care a finanţat construirea bisericii de la Padeş în care este pictat liberalul. Pe site mai sunt postate documente în care se vorbeşte despre faptul că preşedintele PNL nu a făcut poliţie politică şi că deţine legal un titlu de doctor, lucru certificat şi de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS