14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bărbat manierat, un bărbat perfect

Un bărbat manierat, un bărbat perfect

Ştiţi că nu există aşa ceva şi că nici macăr David Beckham nu este perfect. Însă, femeile insistă că vor un bărbat înalt, brunet, cu ochi albaştri, cu simţul umorului, manierat şi cu mult bun-gust. Dacă brunet cu ochi albaştri nu puteţi fi, site-ul www.menonline.ro vă sfătuieşte în privinţa codului bunelor maniere.

• Pentru bărbaţi, faţa bărbierită este cartea de vizită. Dacă vreţi să fiţi plăcut într-o relaţie, bărbieriţi-vă în fiecare zi, altfel, veţi arăta ca un „sălbatic“.
• Unghiile trebuie tăiate săptămânal. Negrul de sub ele este unul dintre cele mai respingătoare lucruri. Unghia de la degetul mic mai lungă, folosită pe post de scobitoare sau şurubelniţă, este un indiciu de „neam prost“.
• Dinţii trebuie să fie nu doar albi şi fără resturi alimentare în spaţiile interdentare, ci şi îngrijiţi stomatologic. Caria de la dinţii din faţă transmite despre dumneavoastră că sunteţi neîngrijit şi delăsător.
• Mirosul de transpiraţie sau halena (mirosul urât al gurii – n.r.) sunt „dinamită“ curată pentru relaţiile sociale. Nu aveţi voie să mâncaţi usturoi sau ceapă atunci când ştiţi că veţi ieşi în lume! Acesta persista până la 16 ore. Atenţie! Mirosul de transpiraţie nu se îndepărtează prin parfum, ci cu apă şi săpun. În caz contrar, va rezulta o combinaţie de nesuportat. Spray-ul se foloseşte doar pe pielea proaspăt spălată şi foarte delicat. Parfumul nu trebuie „să vă ia nasul“, mirosul de curat este mult mai plăcut!
• Batista nu trebuie să vă lipsească din buzunar. Dacă folosiţi o batistă de bumbac, ea trebuie să fie curată şi călcată. Nasul se suflă întotdeauna uşor, fără a examina „noutatea“ din batistă. Gestul este incalificabil!
• Punctualitatea este o formă de respect. Când mergeţi într-o vizită, nu sosiţi niciodată înainte, mai bine să ajungeţi cu trei minute mai târziu. Doar aici este permis „sfertul academic“. Când aveţi o întâlnire în oraş, întotdeauna să sosiţi cu zece minute mai devreme, niciodată cu un minut mai târziu.
• În vizită la necunoscuţi sau la persoane mai puţin apropiate nu se permite să duceţi altceva decât flori. Şi să fie fără soţ.
• Salutul verbal este însoţit întotdeauna de înclinarea capului, care trebuie să fie amplă, nu zgârcită. Când salutaţi pe cineva, priviţi-l în ochi! Iar dacă salutaţi printr-o strângere de mână, rostiţi şi un cuvânt.
• Evitaţi să începeţi majoritatea frazelor cu „Eu“ şi „Am…“. V-ar pune într-o lumină nefavorabilă, chiar dacă tocmai aţi venit dintr-o misiune de salvare a Pământului.
• Aveţi dreptate. Nu o dată, ci de o sută de ori. Cu toate acestea, nu întrerupeţi vorbitorul. Acest „bruiaj făţiş“ voluntar sau întâmplător produce o impresie penibilă. Cel întrerupt pierde firul ideilor şi se enervează. Aveţi o părere contrară? Perfect! Stăpâniţi-vă şuvoiul ideilor şi cascada argumentelor până la sfârşitul frazei. Atunci vă puteţi spune liniştit părerea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS