16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeia la 30 de ani

Femeia la 30 de ani

Primul prag psihologic în viaţa unei femei este vârsta de 30 de ani. Fiecare reprezentantă a sexului frumos resimte într-un fel sau altul această vârstă şi o trăieşte într-un mod diferit.

În general, femeile trecute de 30 de ani se cunosc suficient şi ştiu cine sunt, ce vor şi de la cine. Acestea au o mare demnitate, depăşesc cu fruntea sus orice problemă, indiferent de gravitatea ei. Se spune că femeile devin medium pe măsură ce îmbătrânesc şi niciodată nu trebuie să faceţi mărturisiri unei astfel de femei. Ele arată bine purtând un ruj roşu strălucitor, mult mai bine decât o femeie de 20 de ani. Odată cu vârsta, apar şi primele semne de îmbătrânire, semne care devin cel mai vizibile în jurul vârstei de 30 de ani. Pentru doamne primul rid este şi primul semn de îmbătrânire.
Acest prag psihologic se caracterizează prin stabilitate emoţională. Ajunse la apogeul feminităţii (cum este considerată pentru doamne vârsta de 30 de ani), acestea au nevoie mai multă afecţiune, de respect şi de fidelitate. Ele au învăţat să fie mai iertătoare, în special cu partenerul de viaţă, pentru ca relaţia în cuplu să evolueze favorabil. Între 20 şi 30 de ani este perioada de cunoaştere şi experimentare pentru femei. Acum se fac majoritatea relaţiilor şi cunoştinţelor, dintre care unele se materializează chiar printr-o căsătorie. Femeile care nu şi-au găsit încă jumătatea până la această vârstă pot trăi sentimente de panică, cu atât mai mult cu cât îşi doresc cu disperare o familie şi un copil.

Ce preferă femeile de 30 de ani

• vacanţe liniştite şi, în acelaşi timp, puţină aventură;
• adoră să primească bijuterii.
• apreciază când sunt aşteptate la gară. Până să împlinească vârsta de 30 de ani, femeile căutau mai multă independenţă, dar acum acestea vor stabilitate şi dovezi de afecţiune: sunt cele mai fericite atunci când întâlnesc un cavaler care le deschide portiera de la maşină, le cară bagajele şi le aduce flori.
• cu toate că îşi doresc o relaţie, doamnele, indiferent de vârstă, îşi rezervă câteva ore pentru ele, în care se aranjează şi ies la şuetă cu fetele.

Ce detestă femeile de 30 de ani

• bărbaţii nepoliticoşi, care nu le acordă atenţie.
• să meargă la cumpărături însoţite de partenerul de viaţă. Ele preferă compania unei femei, căreia să îi poată cere părerea şi împreună cu care să aleagă hainele şi accesoriile la modă.
• discuţiile neinteresante, la care de multe ori iau parte, dar care nu le fac nici o plăcere. Subiectele căutate de acestea ar fi căsătoria, familia şi copiii.
• detestă minciuna. Oricât de crud ar fi adevărul, femeile preferă să-l afle din gura partenerului şi nu vor să fie puse în situaţia în care o prietenă sau un apropiat al cuplului le fac dezvăluiri despre iubitul lor.
• doamnele nu suportă să li se impună un anumit program sau un regim de viaţă cu care ele nu sunt de acord.
• comparaţia cu o femeie mai tânără. Când unei femei i se spune: „Uite ce bine arată fata asta. Tu de ce nu te îmbraci aşa?“, deja se simte incomodată de prezenţa acesteia şi intră în carapacea ei, de unde nu iese prea curând.
• reprezentantele sexului frumos nu apreciază sfaturile în bucătărie.
Dacă în urmă cu câţiva ani, când erau novice în arta culinară, cereau sfaturi culinare, acum au deja experienţă şi ştiu ce şi cum să-i pregătească partenerului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS