12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMititelu şi-ar da foc

Mititelu şi-ar da foc

Simţind că i-a ajuns apa la gură, situaţia la echipă fiind mai mult decât delicată, Adrian Mititelu a încercat ieri, printr-o diversiune ieftină, să salveze aparenţele. A organizat o conferinţă de presă, nu la club, ci la iarbă verde, la una dintre cârciumile din Parcul „Romanescu“, într-o atmosferă care i-a adus aminte de anii de ucenicie. Şi cum noutăţi prea multe nu sunt la echipă, şi-a început reprezentaţia printr-o ieşire în decor, sărind spre unul dintre colegii noştri, pe care a vărsat un pahar de suc plătit de alt ziarist. După care a trecut la „indicaţii tactice“, înjurându-l şi ameninţându-l pe colegul nostru.
Apoi, a „driblat“ scurt, încercând să combată ştirea conform căreia Ovidiu Stîngă ar fi fost contactat în zilele premergătoare Paştelui. „L-au sunat pe taică-său şi parcă văd că nea Costică (tatăl lui Ovidiu Stîngă – n.r.) era un pic afumat. Nici nu ştiu cum să îi conving pe toţi că nu-l dau afară pe Ştefan Stoica de la Universitatea. Să ne bată şi Oţelul, şi Urziceni, şi mai ştiu eu cine, şi tot nu-l schimb“, a precizat Mititelu.
Fidel cititor al Gazetei de Sud, Adrian Mititelu a venit la cârciumă cu un teanc de ziare, încercând să convingă asistenţa că are de-a face cu un ziar anti-Universitatea, dar a uitat să aducă şi acele numere din GdS în care Ştiinţa a fost lăudată în momentele în care a meritat.
Finanţatorul Universităţii şi-a anunţat apoi obiectivele pe termen scurt. „Nu ştiu ce să mă mai fac! Mă gândeam să mut echipa din Craiova, poate era mai bine, nu se mai luau de noi. O să-mi dau foc, nu ştiu“, a ameninţat Mititelu, care, printre altele, a rostit şi un adevăr: „Mi-e necaz că ăştia au tiraju’ mare!“.            

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

40 COMENTARII