10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru morţi şi trei răniţi pe DN 65

Patru morţi şi trei răniţi pe DN 65


Un grav accident de circulaţie s-a petrecut aseară, în jurul orei 18.00, pe DN 65, între localităţile doljene Pieleşti şi Robăneşti, în urma căruia patru persoane, dintre care trei minori, şi-au pierdut viaţa. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

Florin Stan, de 33 de ani, din Craiova, conducea un autocamion dinspre Craiova către Balş, iar într-o curbă uşoară la stânga s-a ciocnit vilent cu un Audi condus din sens opus de Daniel Serdaru, de 38 de ani, din Craiova. „Este vorba de un accident grav, soldat cu patru morţi şi trei răniţi, produs în urma unei pătrunderi pe contrasens într-o curbă“, a declarat subcomisarul Marius Stamin, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj.

Poliţiştii nu au stabilit deocamdată care dintre cele două autovehicule a pătruns pe contrasens provocând tragedia, aceştia spunând că acest lucru, ca şi viteza cu care rulau cele două maşini se vor stabili în urma cercetărilor. Rudele victimelor au afirmat însă că şoferul autocamionului a intrat pe contrasens, el fiind cel care a provocat accidentul. „Veneau cu mai multe maşini de la Horezu, de la petrecere, iar în curbă, cel cu tirul a depăşit linia continuă şi a intrat în ei. Era o familie în maşină şi au murit patru oameni“, a explicat o rudă a familiei Serdaru.

Decedaţi pe loc

Cert este că, la jumătatea curbei, autoturismul Audi a lovit violent partea stângă a autocamionului, după care a mai rulat circa 100 de metri pe şosea, oprindu-se în şanţul de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului extrem de violent dintre cele două autovehicule, plafonul autoturismului a fost smuls, patru din cei şase ocupanţi ai săi – şoferul şi trei copii – decedând pe loc în urma rănilor suferite la cap. Elena Chiciu, soţia şoferului, şi una din fiicele ei au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, cea din urmă fiind în comă. Şoferul camionului a suferit şi el multiple leziuni, fiind transportat la acelaşi spital. Se pare că femeia şi şoferul camionului se vor reface, însă medicii erau rezervaţi în ceea ce o priveşte pe minoră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

60 COMENTARII