27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

Sicriu pentru verighete


Daca pâna in prezent, dupa destramarea unui mariaj, verighetele sfârseau intotdeauna pierdute in vreun sertar, de acum inainte acestea isi vor putea gasi „odihna vesnica“ intr-un loc bine meritat. Pentru modicul pret de 29,95 dolari, doritorii pot achizitiona un sicriu pentru inel. Construit in intregime din lemn, sicriul este acoperit cu mahon lucios de culoare inchisa si masoara 15 centimetri in lungime, cinci centimetri in inaltime si sapte in latime. Interiorul este din catifea neagra. In plus, pe exterior exista posibilitatea de a aplica o tablita din alama unde pot fi inscriptionate mesaje personalizate. Totul este completat de niste mânere din metal si un capac cu dubla deschidere, pentru a putea tine sicriul deschis sau inchis.


Avion „deturnat“ de un soricel


Un soricel ratacit a intârziat timp de patru ore decolarea unui avion pentru ca membrii echipajului au fost nevoiti sa vâneze micul intrus. Dupa cum informeaza site-ul boston.com, unul dintre pasageri a vazut animalul alergând pe podeaua avionului si a pus in alerta tot echipajul, ai carui membri au luat imediat masuri, fiind ingrijorati ca soricelul ar putea roade cabluri importante ale avionului. Soarecele a fost prins in zona de depozitare a alimentelor si in acel moment Boeing-ul 777 a primit unda verde pentru decolare. „Este prima data când patim asa ceva“, a declarat Nguyen Chan, purtatorul de cuvânt al companiei aeriene afectate de acest incident. Autoritatile banuiesc ca unul dintre pasageri ar fi adus animalul in bagajul de mâna. Seful Departamentului de Securitate a companiei aeriene a declarat ca de acum incolo controalele la bagajele de mâna vor fi efectuate mai cu atentie, pentru a se evita astfel de incidente cauzate de faptul ca pasagerii aduc animale vii la bord.


Katie Holmes si-a parasit domiciliul conjugal


Unul dintre cuplurile de vis din lumea showbizz-ului, cel format din Katie Holmes si Tom Cruise, traverseaza o perioada de criza. Obosita de criticile continue din partea lui Tom Cruise, Katie Holmes a decis sa paraseasca domiciliul conjugal, luând-o cu ea si pe micuta Suri, fetita cuplului. Informatia a fost data publicitatii de revista Life Style, care a anuntat ca doamna Cruise si-a abandonat domiciliul din Beverly Hills in urma cu 12 zile. „Katie a plecat de acasa, a vrut sa stea la distanta de Tom pentru ca avea senzatia ca traieste intr-un fel de oala subpresiune si nu mai rezista“, a povestit un apropiat al cuplului. In ultima perioada, Holmes se saturase de perfectionismul sotului sau si de faptul ca actorul o critica des pentru faptul ca nu zâmbea mult in public. Dupa luni bune in care a fost nevoita sa asculte de cuvântul lui Cruise, care ii alegea prietenii, restaurantele unde sa manânce si chiar si programul de shopping, Holmes a decis sa puna capat situatiei. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS