10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTelenovela de Bals

Telenovela de Bals

Fetita de un an si trei luni care a fost la un pas de moarte din cauza neglijentei celor care ar fi trebuit sa-i poarte de grija a devenit cel mai dorit copil. Mai nou, tatal Dorel Stefan a anuntat ca va cere custodia copilei.


Drama fetitei din Bals ajunsa in coma la Spitalul de Urgenta Craiova pe 30 martie, din cauza neglijentei celor care ar fi trebuit sa aiba grija de ea, se transforma in telenovela. Nedorita de mama ei si ramasa fara tata in urma cu o jumatate de an, dupa divortul parintilor, copila de numai un an si trei luni a devenit acum dintr-o data cel mai iubit copil. Dupa ce mamei ei i s-au trezit instinctele materne, o data cu trezirea din betie, a venit acum rândul tatalui natural sa-si declare dragostea pe care o simte pentru micuta pe care a vazut-o doar de doua ori in ultimele sase luni, si sa anunte sus si tare ca vrea custodia ei.


Dorel Stefan a venit ieri la sediul Gazetei de Sud. Imbracat destul de ingrijit, dar mirosind a alcool, barbatul nu s-a sfiit in schimb sa o faca betiva pe fosta sotie si sa spuna ca aceasta este o mama neglijenta, preocupata mai mult de bautura decât de propriul copil. „Voi cere custodia copilului, pentru ca ea nu este in stare sa o ingrijeasca. Voi dovedi in fata judecatorului ca fetita mea nu a cazut pe scara blocului, ci a fost batuta. Avea urme de palme pe fata si buza umflata de la bataia pe care a luat-o de la concubinul mamei ei. Daca imi puneam mintea cu el as fi putut sa-mi iau prietenii si sa ma duc peste el sa-i tragem o mama de bataie, dar m-am gândit ca nu merita sa fac puscarie“, a spus Dorel.


Dorel vrea custodia


Dorel Stefan si Mirela Bailesteanu au divortat in luna octombrie 2006. Motivul divortului… Mirela spune ca nu a avut viata usoara cu Dorel, din cauza pasiunii acestuia pentru bautura, iar Dorel sustine ca femeia l-ar fi inselat. „Eu eram plecat la serviciu ca sa aduc bani acasa, iar ea se intâlnea cu ala care ii e concubin acum“. Cei doi copii rezultati din casnicie, Alina, de noua ani, si Andreea Georgiana, de un an si trei luni, au simtit insa cel mai mult efectele destramarii familiei. Alina nu a fost dorita de nici unul dintre parinti. Fetita a ramas pâna la urma sa locuiasca la Pielesti, in grija bunicii ei dinspre mama, singura ruda care s-a oferit sa aiba grija de ea. In acest timp, mama ei s-a mutat cu fetita cea mica la barbatul pentru care isi parasise sotul. De aici, Andreea Georgiana a ajuns in urma cu o saptamâna la spital. Fetita era lovita la cap, subnutrita (cântarea doar 8 kilograme), iar medicii ii dadeau putine sanse de supravietuire. Cu toate acestea, a avut o vointa de a trai formidabila. Dupa doua zile de coma la Reanimare si-a revenit spectaculos, a fost transferata la Pediatrie si a inceput chiar sa ia in greutate in urmatoarele zile, fiind hranita si ingrijita corespunzator de cadrele medicale.


Acum, parintii se lupta pentru custodia ei, dând dovada de un tupeu fantastic. Fiecare isi cere drepturile parintesti, când de fapt ar trebui sa fie decazuti din drepturi pentru ca le-au rapit celor doua fetite inocenta si dreptul la o viata normala, lipsita de griji.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII