11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCiocolata de hasis

Ciocolata de hasis

Tribunalul Dolj a emis miercuri mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele a doi craioveni acuzati de trafic de droguri. Vlad Dragos Baceanu si Ion Antonescu, zis Portos, au fost retinuti de politistii de la Crima Organizata si de procurorii DIICOT, iar apoi arestati preventiv dupa ce au fost prinsi in flagrant marti, in timpul unei afaceri cu hasis.


Traficul de droguri a luat amploare in ultima vreme in rândul romilor craioveni din lumea interlopa. Asa se face ca Antonescu si Baceanu erau de multa vreme filati de procurorii si politistii de la Crima Organizata, care ii banuiau ca fac astfel de afaceri necurate. Marti, Antonescu a fost filmat si fotografiat de oamenii legii la o statie OMV de pe Calea Bucuresti exact in momentul in care a vândut o „ciocolata de hasis“ de 200 de grame, contra sumei de 5.000 de euro. A fost apoi urmarit si „saltat“ in momentul in care se pregatea sa imparta banii cu Baceanu.


Captura de hasis este cea mai mare de acest fel din Dolj. Preparat sub forma unei ciocolate, drogul are o puritate foarte mare si provine din afara tarii. Câstigul traficantilor in asemenea gen de afaceri este inzecit, intrucât hasisul, impartit in doze mici, este revândut catre consumatori la preturi cuprinse de obicei intre 20 si 30 euro/gram.


Dosarul celor doi este in prezent instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT, cu invinuitii in stare de arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII