12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Nunta cu o carte


Speriata de faptul ca toate casniciile cunoscutilor sai au esuat dintr-un motiv sau altul, o indianca a decis sa se marite cu o carte. „Nu am avut chef sa ma casatoresc cu un barbat“, si-a motivat sexagenara decizia. Batrânica este sigura ca, daca pâna acum a rezistat foarte bine fara un barbat, la fel de bine se va descurca si de acum inainte fara probleme. Si ca sa nu mai fie considerata fata batrâna a satului, femeia a decis sa isi uneasca destinul cu o carte, in care este vorba de scrierea hindusa „Shrimad Bhagavad Gita“. Ceremonia a fost oficiala dupa ritul traditional. Dupa ceremonie, proaspata mireasa a marturisit ca si-a dedicat toata viata credintei si ca acum spera intr-o purificare a sufletului.


Stresul – „ucigasul pasiunii“ pentru chinezi


Din cauza stresului din viata de zi cu zi, chinezii par sa isi fi luat adio de la viata sexuala. Cel putin asa rezulta dintr-un sondaj dat publicitatii de cotidianul China Daily. In opinia respondentilor, de vina ar fi problemele psihologice legate de stres, acesta fiind la rândul sau rezultatul presiunilor exercitate de familie si de societate. Sondajul a fost realizat de compania farmaceutica americana Eli Lilly Company si de Centrul de comunicari din Beijing. Pentru acest studiu au fost intervievate 32.000 de persoane din opt orase.


Bocelli – de bun augur pentru productia de lâna


O echipa de fermieri australieni, ale caror oi asculta muzica lirica pentru a produce un tip de lâna ultrafina, si-a doborât de curând propriul record. Lâna cea mai subtire din lume cântareste doar 11,6 microni si a doborât recordul de 11,8 microni stabilit in 2005 de aceeasi echipa de cercetatori. Oile din specia Highlander, care descind dintr-o familie de oi merinos, sunt crescute intr-un staul din Tumbarumba, in Snowy Mountains, unde sunt crescute cu o dieta speciala de cereale si fân. Pe lânga regimul special, oitele sunt supuse unui tratament special, care include ascultarea de opere lirice si de melodii ale lui Andrea Bocelli. „Muzica le face mai linistite, iar calitatea lânii e mai buna“, a spus John Colley, directorul Australian Wool Network, agentia care se ocupa cu vânzarea lânii australiene.


Copiii cred ca Liv Tyler este Printesa Arwen


Liv Tyler a ramas socata când doi copilasi s-au aratat convinsi ca ea este intr-adevar printesa Arwen, al carei rol l-a jucat in trilogia Stapânul Inelelor. Dupa cum informeaza site-ul starpulse.com, actrita, de 29 de ani, care a dat viata printesei elfilor, spune ca este si mai mândra de prestatia ei acum, când a aflat ca a convins in acest rol. „Dormeam impreuna cu sotul meu si ne-am trezit când i-am auzit pe copiii prietenilor nostri umblând prin casa si deschizând usile camerelor sa vada ce e acolo. Când au ajuns la usa dormitorului nostru, unul dintre ei a vrut sa deschida usa, dar celalalt l-a oprit: «Nu, nu deschide usa aia. Acolo doarme printesa». Am simtit ca-mi zboara inima din piept“.


Jessica Biel – cea mai sexy vedeta de la Hollywood


Frumoasa actrita americana, Jessica Biel, a fost desemnata cea mai sexy vedeta de la Hollywood, intr-un clasament realizat de revista americana Stuff. Vedeta din serialul „Al saptelea cer“ le-a devansat in clasament pe adevaratele abonate ale unor astfel de topuri, precum Scarlett Johansson sau Jessica Alba, clasata pe locul doi, respectiv trei pe podium. Vedeta din serialul „Neveste disperate“, Eva Longoria, s-a clasat doar pe locul patru. Din top nu puteau lipisi nici alte vedete de calibru, precum Sienna Miller, clasata pe locul sase, Angelina Jolie, care s-a situat doar pe locul opt, si Christina Aguilera, ocupanta locului zece.


Criza in cuplul Catherine Zeta Jones si Michael Douglas


Dupa sase ani de mariaj, unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, cel format din Catherine Zeta Jones si Michael Douglas, pare a traversa o adevarata perioada de criza. „Neintelegerile sunt din ce in ce mai frecvente. De fiecare data când Catherine si Michael se afla in aceeasi incapere, atmosfera devine exploziva. In trecut erau obisnuiti sa petreaca mult timp impreuna, acum nu“, a povestit un apropiat al cuplului. Potrivit apropiatilor, certurile dintre cei doi soti sunt din ce in ce mai frecvente, iar recent Douglas a marturisit, mai in gluma, mai in serios, ca ar dori sa joace intr-un film alaturi de sotia sa, ca sa o poata ucide macar pe marele ecran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS