14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Ursuleti de plus pentru Papa Benedict al XVI-lea


O companie germana de jucarii a realizat o colectie de ursuleti de plus, dedicata Papei Benedict al XVI-lea. De altfel, firma Hermann este celebra pentru realizarea de ursuleti de plus. De data aceasta, nu este vorba de un singur urs, ci de trei modele diferite, care fac parte dintr-o editie limitata. Firma a decis sa lanseze pe piata cele trei modele, fiecare dedicat unui eveniment special din viata Suveranului Pontif. Unul dintre ursuleti a fost realizat pentru cea de-a 80-a aniversare a Papei, care va avea loc pe 16 aprilie. In cazul in care sunteti interesati, trebuie sa va grabiti, pentru ca au fost scoase la vânzare doar 800 de exemplare, iar pretul unuia va fi de 180 de euro.


Hotii au furat chiuveta de la bucatarie


Un britanic s-a intors din vacanta si a constatat cu stupoare ca apartamentul i-a fost spart si ca hotii i-au furat totul din bucatarie, inclusiv chiuveta, informeaza site-ul abc.net.au. Hotii au intrat prin efractie in apartamentul lui James Elstub pe când acesta era in vacanta in jurul lumii si au luat absolut tot din bucatarie, inclusiv aragazul, corpurile suspendate, chiar si chiuveta. „Nu mi-a venit sa cred când m-am intors din concediu si am vazut ca am ramas fara chiuveta“, a spus Elstub, care s-a plâns ca a fost obligat sa gateasca timp de doua saptamâni la microunde pâna când si-a inlocuit mobila din bucatarie.


Lenjerie intima semnata Kelly Brook


Kelly Brook se considera salvatoarea femeilor cu bustul mare. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actrita a creat o linie de lenjerie intima pentru femeile inzestrate de natura cu un decolteu generos, printre care se numara si ea. „Când ai sânii mari, este greu sa gasesti sutienul potrivit, mai ales daca esti adepta stilului sexy si tineresc. Ma bucur ca am reusit sa vin in intâmpinarea dorintelor doamnelor, prin colectia mea de lenjerie intima, care li se adreseaza“, a declarat Brook. Actrita, care apare in clipurile publicitare pentru deodorantul Lynx, campanie care incearca sa descopere barbatul cu cel mai mare succes la femei, poarta atât creatiile proprii, cât si ale altor firme, in masura in care ii atrag atentia.


Britney Spears – „americanul cel mai idiot al anului“


Cântareata Britney Spears a fost desemnata „americanul cel mai idiot al anului“ in urma sondajului „April’s Fool’s Day“. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, printesa muzicii pop l-a „detronat“ pe cel care a primit aceasta „distinctie“ patru ani consecutiv, Michael Jackson. Locul doi in clasamentul ironic a fost ocupat de mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton. Michael nu s-a indepartat nici in acest an de podium, el fiind ocupantul pozitiei a treia. Potrivit reprezentantilor biroului de sondaj Opinion Research, „victoria“ lui Spears era previzibila. In ceea ce priveste locurile patru si cinci, acestea au fost ocupate de George W. Bush si de Dick Cheney.


Sex la volum maxim pentru Jessica Simpson


Frumoasa solista americana, Jessica Simpson, si-a ingrozit vecinii cazati la un hotel din Roma, din cauza zgomotelor venite in timpul noptii din camera pe care o impartea cu iubitul sau, John Mayer. Cei doi au fost vazuti luând cina intr-un restaurant select din capitala Italiei, inainte de a se intoarce in camera lor din hotelul Russie. De aici insa a inceput chinul pentru vecini. „Jessica si John s-au intors la hotel destul de repede si au stat acolo toata noaptea. Dar, judecând dupa sunetele care s-au auzit, nu prea au avut parte de somn“, a povestit unul dintre locatari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS