16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Concert de Cartea Recordurilor


De la Beethoven la Beatles, 184 de ore de muzica si un cutremur… Mai multi cântareti japonezi au doborât recordul celui mai lung concert din lume, cântând noua zile, timp in care a avut loc chiar si un seism. Potrivit site-ului cyberpresse.ca, peste 900 de cântareti, cu vârste cuprinse intre sase si 89 de ani, s-au inscris in acest maraton muzical, in care pauza dintre doua reprize nu era mai mare de cinci minute. Concertul s-a tinut in gara Hikone, din vestul Japoniei, iar responsabilii de la Cartea Recordurilor au asistat si au confirmat performanta. Recordul anterior fusese stabilit in urma cu cinci ani de canadieni, a caror prestatie a durat 182 de ore. In timpul maratonului muzical a avut loc si un seism cu magnitudinea de 6,9 grade, dar nu a stricat cu nimic atmosfera muzicala. Potrivit sursei citate, toti cei prezenti au aplaudat când au trecut cele 182 de ore, recordul anterior.


Charlotte Church: „Casatoria nu este pentru mine“


Charlotte Church nu are o parere prea buna despre casatorie. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, cântareata de 21 de ani, care este insarcinata in trei luni cu iubitul ei, Gavin Henson, a dezmintit zvonurile potrivit carora ar urma sa se casatoreasca. „Casatoria nu este pentru mine. Nu consider ca un act schimba intr-un fel sau altul o relatie. Când doi oameni se iubesc, traiesc impreuna foarte bine si fara sa fie casatoriti. Majoritatea femeilor asteapta cu nerabdare ziua cea mare. Eu niciodata nu am visat sa ma marit“, a declarat Church.


Cu toate ca nu priveste mariajul cu ochi buni, cântareata ar spune totusi „da“ daca iubitul ei ar cere-o in casatorie.


John Travolta ar vrea sa se mute pe alta planeta


John Travolta a facut publica solutia pe care el a gasit-o pentru rezolvarea problemei incalzirii globale: sa ne mutam cu totii pe alta planeta. Potrivit site-ului boston.com, actorul, adept al scientologiei, considera ca singura modalitate prin care omenirea va reusi sa supravietuiasca dezastrului ecologic ar fi sa colonizeze alta lume. Travolta, care a infuriat militantii pentru protectia mediului zburând cu avionul personal la Londra pentru premiera ultimului sau film, a declarat: „Cred ca fiecare poate sa ajute la protectia mediului, dar ma intreb daca nu ar fi bine sa ne gândim la alte planete si la orase protejate de globuri de sticla, pentru ca nu cred ca exista alta solutie pentru a astupa gaurile din stratul de ozon“. Totusi, in ciuda ingrijorarii manifestate pentru soarta planetei, Travolta, care este proprietarul unui Boeing 707, nu are de gând sa zboare mai putin pentru a reduce poluarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS