10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalParul tradeaza personalitatea

Parul tradeaza personalitatea

„Blondele au un coeficient de inteligenta scazut“ este un mit infirmat in zilele noastre de cercetarile facute de specialisti. Daca pâna nu de mult doamnele blonde erau catalogate astfel, acum insa, acestea sunt considerate mai mult egoiste decât inculte. Cu toate acestea, blondele au ramas in continuare in topul preferintelor barbatilor, mai ales daca acestea au parul lung si putin ondulat.


Modul in care reprezentantele sexului frumos isi aranjeaza parul spune multe despre caracterul si personalitatea acestora.


Lungimea parului


Doamnele care isi prind parul intr-o coada de cal sunt considerate inabordabile. Femeile care poarta parul de o lungime medie sunt mai putin increzatoare in fortele proprii, dar sunt foarte prietenoase. Cele care au mese sau extensii capilare sunt considerate de psihologi drept persoane orgolioase. Cele care prefera parul scurt sunt oricând gata sa dea o mâna de ajutor celor care au nevoie si au, in general, intentii bune. Podoaba capilara este un criteriu de cunoastere valabil si pentru barbati, cel mai cunoscut fiind acela ca barbatii cu chelie sunt considerati drept cei mai buni amanti.


Culoarea parului


In urma unui studiu realizat la Universitatea Yale s-a constatat ca brunetele, contrar asteptarilor, sunt naive, conservatoare si foarte sensibile, in timp ce blondele sunt departe de a fi considerate proaste, acestea sunt sexy, egoiste si fermecatoare.


In momentul in care o femeie doreste sa puna capat relatiei (mai ales daca a fost de lunga durata), aceasta renunta la parul lung, adoptând o tunsoare medie sau chiar scurta. Psihologii au constatat ca acesta este modul in care reprezentantele sexului frumos se manifesta in urma unei deceptii. Este stiut faptul ca doamnele simt nevoia unei schimbari, atât sufletesti, cât si fizice, in momentul in care ceva nu merge bine in viata lor si schimbarea de look cel mai usor de realizat este cea legata de coafura. O tunsoare scurta care se realizeaza in urma unui divort este un semn ca femeia nu vrea sa mai aiba de-a face cu barbatii (cel putin pentru moment). Doamnele care renunta la podoaba capitala adoptând o tunsoare scurta dau dovada de mult curaj, putere si incredere in fortele proprii. La fel ca dupa o relatie: punct si de la capat, asa si cu parul: tuns scurt si va creste in timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS