10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFlirtul poate fi floare la ureche

Flirtul poate fi floare la ureche

Sunteti genul de persoana care vede un barbat atragator in autobuz, dar, in momentul in care acesta va arunca o privire, dumneavoastra incepeti sa numarati cu sârguinta copacii de pe marginea strazii? Sau sunteti mai degraba dispusa sa va dati un pic in spectacol doar pentru a-i atrage atentia barbatului pe care ati pus ochii? Oricare ar fi raspunsul, noi va dezvaluim trei ponturi pentru flirt care vor da intotdeauna rezultate.


Fiti mereu cu zâmbetul pe buze. Indiferent de locul in care vedeti un barbat care va place, un surâs sincer si luminos este elementul-cheie care va va ajuta sa ii atrageti atentia tipului aratos care v-a suscitat interesul. Cea mai buna metoda de flirt este zâmbetul, si trebuie sa tineti minte ca a zâmbi este cel mai usor lucru pe care il puteti face pentru a atrage un barbat. Daca barbatul caruia ii zâmbiti va intoarce „favorul“, inseamna ca ati reusit sa comunicati.


Totusi, este important sa va asigurati ca zâmbetul dumneavoastra se adreseaza chiar celui care va intereseaza (cu siguranta nu v-ati dori ca altcineva sa creada ca se bucura de atentia dumneavoastra). Când zâmbiti, priviti-l direct in ochi, pentru ca astfel acesta isi va da seama ca doriti sa comunicati direct cu el. In momentul in care si el va raspunde, puteti fi sigure ca aveti unda verde pentru a incepe o conversatie. Incepeti discutia cu o replica glumeata (care eventual are legatura cu locul in care va aflati) si apoi incercati sa gasiti un punct comun de interes.


Fiti spirituala. Simtul umorului este extraordinar de important când vine vorba de flirt. Barbatii sunt fascinati de femeile care sunt suficient de increzatoare in propriile lor atuuri pentru a face remarce haioase. Nu trebuie sa copiati fraze sau gesturi ale actorilor de comedie pe care ii vedeti la televizor: orice replica glumeata legata de situatie (sau de subiectul pe care il „dezbateti“) va da aripi conversatiei. O remarca haioasa poate fi o replica spirituala pe care o adresati unui necunoscut in timpul unei petreceri sau poate fi o gluma buna (nu rasuflata) spusa unui coleg la birou.


Ideal este ca dupa ce râdeti impreuna cu barbatul care v-a atras sa incepeti o discutie un pic mai serioasa. Umorul este cea mai buna metoda de a sparge gheata si va da ocazia de a pune mai târziu piciorul in prag si de a alege un alt subiect care vi se pare potrivit. De exemplu, daca asteptati impreuna autobuzul, puteti spune ceva haios in legatura cu mijlocul de transport si apoi puteti schimba subiectul catre ceea ce va intereseaza (unde coboara, daca acolo locuieste etc).


Fiti un pic acida. Barbatii adora sa fie provocati, iar tachinarile pot face minuni in aceasta privinta. Ce anume poate fi catalogat ca tachinare?


De exemplu, daca va aflati intr-un club, puteti „intepa“ un barbat intrebându-l unde a invatat miscarile „unice“ de dans pe care le practica. Sau, daca sunteti la serviciu, il puteti tachina pe colegul care a ales sa poarte o cravata cu personaje din desene animate. Daca un barbat arata bine, probabil ca zi de zi el este complimentat. Asa ca nu faceti ce face toata lumea: ironizati-l putin si veti vedea ca brusc va deveni interesant, in special pentru ca scopul tachinarii este acela de a stârni consternare si/sau interes. Tachinând un barbat il veti face curios, dar ideea cea mai importanta este sa nu fiti prea critice si sa nu exagerati cu sarcasmul. Trebuie sa va asumati de asemenea riscul ca si el, la rândul lui, sa va tachineze. Prin urmare, daca nu sunteti dispusa sa faceti fata unei astfel de provocari, mai bine renuntati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS