Acasă Local Cerere in casatorie de neuitat

Cerere in casatorie de neuitat

Putine evenimente necesita mult timp de gândire si o planificare riguroasa. O cerere in casatorie s-ar inscrie in aceasta tematica. Atât barbatii, cât si femeile, vor ca acest moment sa fie unic, deosebit, dar mai ales romantic. Daca vreti sa-i cereti mâna intr-un mod unic, deosebit, romantic, urmati sfaturile oferite de www.menreport.ro.


Variantele de a va cere in casatorie partenera se inscriu pe o lista aproape interminabila, care variaza in parte de la o personalitate la alta. Desi considerata un cliseu, intrebarea „Vrei sa fii sotia mea?!“ trezeste in sufletul multor femei o stare de exaltare acerba. Pe lânga aceasta, insa, este bine sa stiti ca exista si alte modalitati prin care puteti face o femeie sa vibreze, când vine vorba de pus pirostriile.


Este femeia extrema, consumatoare de adrenalina? Va fi, cu siguranta, impresionata daca o veti cere in timpul unei scufundari (pare greu, dar nu si imposibil), pe un vârf de munte sau in timpul unei sarituri cu bunjee-ul.


Prefera dvd-uri cu filme in propria camera? Nimic mai potrivit decât un mesaj reprezentativ inregistrat chiar de dumneavoastra. Cum alegeti momentul potrivit? Evident, când isi doreste sa vada un film bun…


Este romantica? Alegeti un peisaj pe masura, surprindeti un apus de soare, duceti-o la un restaurant intim, asezati-va pe aceeasi banca pe care v-ati facut atâtea declaratii… Lacrimile de fericire din ochii ei vor face cât o mie de cuvinte.


Ii plac surprizele? Cereti-i mâna chiar de ziua ei, in fata prietenilor, a parintilor, a rudelor, a tuturor invitatilor… Nici un cadou nu poate valora mai mult decât atât!


Este excentrica? Faceti-i propunerea in timpul unei partide de sex nebun. O veti satisface atât fizic, cât emotional, iar acest lucru poate insemna o casnicie minunata.

Exit mobile version