21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBanii - cel mai bun afrodiziac

Banii – cel mai bun afrodiziac

Bogatia are si avantajele sale. Mai ales in ceea ce priveste sexul. Cine a spus ca trebuie sa fii tânar si in putere pentru a avea parte de cel mai bun sex s-a inselat amarnic.


Trandafiri rosii, lumânarele, intr-un cuvânt o atmosfera romantica, pigmentata cu miraculoasa pastila albastra sau un cocktail special pot fi date de acum uitarii, sau cel putin pot fi lasate in plan secundar. Nici macar dragostea sau comunicarea nu mai sunt indispensabile. Ceea ce este neaparat necesar este un cont gras in banca. Cel putin aceasta este concluzia unui studiu recent, care a scos in evidenta faptul ca bogatii au parte de cele mai bune partide de sex.


Prin acest sondaj, al carui titlu spune deja totul „Money as an Aphrodisiac“ („Banii ca afrodisiac“), cercetatorii au dorit sa verifice daca exista o legatura intre bogatie si satisfactia sexuala. Studiul a fost coordonat de cercetatorii americani Hannah Shaw Grove si Russ Alan Prince. Din pozitia lor de consilieri financiari pentru mari companii, in ultimii ani, Grove & Associates si-au focalizat atentia asupra acelui segment de populatie considerat a fi „high net worth individuals“, altfel spus acele persoane care au o avere mai mare de un milion de dolari. In opinia lui Grove si Prince, in zilele noastre superbogatasii constituie un segment de piata din ce in ce mai puternic si in continua crestere. In lume, numarul total al milionarilor este de 8,3 milioane. Studiul mai sus mentionat a fost realizat pe un esantion format din 601 barbati si femei de afaceri. Pentru alegerea „cobailor“ au fost aplicate doar doua criterii: o avere de cel putin 89 de milioane de dolari si un salariu anual nu mai mic de noua milioane de dolari.


 


Bani multi – satisfactie maxima


 


Potrivit sondajului cu pricina, cu cât contul din banca este mai „gras“, cu atât viata sexuala este mai implinita. Aceasta situatie este valabila atât in cazul domnilor, cât si al reprezentantelor sexului frumos. Reprezentantii ambelor sexe au recunoscut ca sexul este o prioritate absoluta in viata lor, punct de vedere impartasit de 76 la suta dintre barbati si 81,3 la suta dintre doamne. Gratie banilor, si activitatea lor sexuala este mai „intensa“ si „excitanta“. 84 la suta dintre femei si 63 la suta dintre barbati sunt convinsi de verdicitatea teoriei conform careia mai multi buni inseamna automat si o viata sexuala implinita, In plus, trei sferturi dintre respondentii de sex masculin au marturisit ca au o activitate sexuala mult mai intensa, o contributie importanta având-o contul din banca. Ceva mai diferit stau lucrurile in cazul doamnelor. Nu mai putin de 93 la suta dintre ele sunt sigure de faptul ca mai ales calitatea si nu cantitatea este determinanta pentru o viata sexuala fericita, acesta fiind unul dintre avantajele statutului de bogatas. In acelasi timp, 80 la suta dintre femei sunt sigure ca experientele lor sexuale sunt mai „incitante“ si exotice gratie averii lor, punct de vedere impartasi de 43 la suta dintre reprezentantii sexului tare. In plus, 72 la suta dintre doamnele cu dare de mâna au recunoscut ca au reusit sa faca parte din asa numitul „mile high club“, altfel spus acele femei care au facut sex la bordul unui avion. Aceeasi experienta sexuala a fost experimentata de doar 33 la suta dintre barbati. De mentionat insa ca toti cei 600 de „cobai“ au un avion particular. Alta tema abordata in sondaj a fost fidelitatea. 85 la suta dintre respondenti erau casatoriti, ei având una sau mai multe casnicii la activ. 53 la suta dintre barbati au recunoscut ca si-au inselat sotia cel putin o data, in timp ce procentul doamnelor infidele este de 73 la suta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS