29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

3.000 de studenti au organizat „Ziua fermierului“


Aproximativ trei mii de studenti chinezi au participat la o manifestatie care s-a vrut


un omagiu adus fermierilor din aceasta tara, organizând astfel „Ziua fermierului“. Potrivit site-ului ananova.com, 3.000 de studenti chinezi au realizat o opera de arta uriasa care intruchipa fetele a 96 de fermieri. „Sunt fiu al mamei Terra“, acesta era sloganul pe care il strigau studentii, in timp ce stateau in picioare printre cele 96 de figuri ale taranilor, realizate in nisip. Studentii de la Zhongyuan University of Technology au lucrat o zi intreaga la „fetele de nisip“ din campus. Opera acestora a fost intitulata „Lao Wan“ de profesorul organizator Wang Gang, care isi doreste ca societatea sa se ingrijeasca si de problemele fermierilor. „Lao Wan reprezinta miile de fermieri chinezi care muncesc cu sârguinta pamântul zi de zi, misiune transmisa din generatie in generatie“, a declarat Wang Gang.


Perna in forma de carte pentru tocilari


Bibliofilii au de acum ocazia sa isi demonstreze pasiunea pentru citit chiar si atunci când dorm, gratie unei perne in forma de carte. Perna speciala a fost creata in Statele Unite si este ideala pentru un pui de somn la biblioteca, la locul de munca sau chiar la cursuri. De mentionat ca accesoriul cu pricina nu este deloc ieftin, el costând 102 dolari.


Sienna Miller, geloasa pe Lindsay Lohan


Sienna Miller este geloasa pe relatia dintre fostul ei iubit, Jude Law, si starleta Lindsay Lohan, care nu pierd nici o ocazie de a se intâlni. Potrivit site-ului pipole.net, actrita britanica pastreaza legatura cu fostul iubit si ii contabilizeaza acestuia relatiile. „Sienna il suna in fiecare zi pe Jude si il intreaba in ce stadiu se afla relatia lui cu Lindsay. Actrita crede ca mai are inca drepturi asupra lui, chiar daca ea are alt iubit“, a precizat un apropiat al actorului.


Halle Berry a incercat sa se sinucida in anii ’90


Halle Berry, prima actrita de culoare care a primit un premiu Oscar, a marturisit ca a vrut sa se sinucida in anii ’90. Potrivit site-ului 7sur7.be, actrita americana, de 40 de ani, a declarat intr-un interviu acordat revistei People ca a incercat sa-si puna capat zilelor in timp ce era casatorita cu jucatorul de base-ball David Justice, inhalând gazele de esapament de la masina sa. „Eram inchisa in masina pornita si asteptam sa ma sufoc cu gazele de esapament. In timp ce imi asteptam sfârsitul, am avut in fata imaginea mamei mele care ma descoperea. M-am simtit foarte vinovata pentru ca mama s-a sacrificat toata viata pentru copiii ei, iar eu dadeam dovada de un egoism dus la extrem. Mi-am jurat atunci ca nu voi mai recurge niciodata la astfel de gesturi imature“, a declarat actrita. Nici al doilea mariaj nu a fost cu noroc pentru Halle Berry, care il califica drept „un mariaj cu adevarat nereusit“. In urma cu un an, actrita s-a logodit cu modelul Gabriel Aubry, impreuna cu care isi doreste un copil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU