24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalHotii au incaltat vacile in cizme

Hotii au incaltat vacile in cizme

Trei barbati din Burila Mare – Mehedinti au furat doua vaci, un porc si un telefon mobil dintr-o localitate situata la 30 de kilometri de satul lor.


Mioara Fratila, din comuna Hinova, sat Ostrovul Corbului, a sesizat sâmbata, in jurul orei 20.00, lucratorii Postului de Politie Hinova prin 112 ca persoane necunoscute i-au sustras din gospodarie doua bovine, o porcina si un telefon mobil.


„Animalele au fost furate din grajd, iar telefonul de pe pervaz. Cred ca hotii au incaltat vacile in cizme, sa nu lase urme. Eu am cautat urme de vaci, dar nu se vedeau decât 14 urme de cizme de cauciuc. Urmele lasate de porc m-au facut sa le spun politistilor ca hotii s-au indreptat spre Burila Mare“, a declarat Fratila Mioara.


In urma activitatilor desfasurate de lucratorii Biroului Politiei Rurale, agentii Postului de Politie Hinova si cei ai Postului de Politie Burila Mare, au fost identificati autorii furtului: Relu G., de 35 ani, Nicolae P., de 34 de ani, si Vasile L., de 25 de ani, toti din comuna Burila Mare, judetul Mehedinti. Vitele furate au fost gasite intr-un grajd si urma sa fie sacrificate, iar carnea comercializata. Bunurile sustrase au fost recuperate si restituite partii vatamate.


In cauza s-au intocmit acte premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS