16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalStoica: Tariceanu, doar o marioneta

Stoica: Tariceanu, doar o marioneta

Liderul PLD, Valeriu Stoica, l-a atacat dur ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pe primul-ministru Tariceanu, spunând ca „barbatia politica“ de care acesta a dat dovada in ultimele saptamâni este falsa.


Potrivit lui Stoica, in ultima perioada, premierul Calin Popescu Tariceanu si-a „incordat muschii politici“, invitând PD sa iasa de la guvernare si anuntând amânarea alegerilor pentru PE cu sau fara acordul sefului statului.


Liberal-democratul a aratat ca se pot enunta doua motive pentru care sustine ca aceasta „tema a barbatiei“ premierului este falsa. „Muschii politici nu sunt ai lui, el e doar o marioneta, nu doar a petroliberalilor, ci si a PSD-PRM-PC“. Cel de-al doilea motiv ar fi acela ca un om puternic respecta legea si Constitutia, insa, in opinia sa, Tariceanu nu ar respecta legea.


Stoica a catalogat drept abuzuri ale premierului decizia de a amâna alegerile pentru PE, fara consultarea partenerilor – gest prin care, in opinia sa, PNL a rupt protocolul Aliantei D.A. – sau adoptarea prin propria-i vointa a ordonantei prin care au fost amânate alegerile, fara avizul ministrilor justitiei si administratiei si internelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS