24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

Purcel atipic


Un purcelus cu doua fete a facut de curând senzatie in China. Potrivit site-ului ananova.com, porcusorul de 30 de centimetri s-a nascut cu doua râturi si trei ochi. „Când l-am vazut prima oara, am crezut ca este un monstru“, a precizat Ke Kuaile, ingrijitorul de la ferma de porci din Huangjiazhuang, China. Ingrijorat de sansele de supravietuire ale porcusorului, Ke l-a trimis intr-o gradina zoologica din orasul Xi’an, unde un personal specializat se va ocupa de el. Expertii au estimat ca fizionomia porcului se datoreaza unor mutatii genetice care au avut loc in timpul dezvoltarii embrionare, dar au afirmat ca starea lui este stabila si animalul este in afara oricarui pericol.


Omul primitiv – distrus de incest


Cercetatorii britanici sustin ca Omul de Neanderthal ar fi disparut din cauza schimbarii de clima si din cauza incestului, informeaza site-ul thesun.co.uk. Rudele noastre extrem de indepartate au fugit din calea erei glaciare care a pus stapânire pe Europa acum 30.000 de ani si s-au stabilit in sudul Spaniei. Insa unul dintre cercetatorii care au examinat ramasitele umane descoperite intr-o pestera din Granada, profesorul universitar Jose Carrion din cadrul Universitatii Murcia, spune ca oamenii primitivi s-au imperecheat intre ei si si-au incrucisat genele, disparând din aceasta cauza. „Comunitatile au devenit din ce in ce mai mici si sângele lor nu s-a mai curatat. Schimbarile climatice si incestul au fost cauzele disparitiei Omului de Neanderthal“. Acelasi profesor a declarat ca oamenii au reusit sa supravietuiasca pentru ca au inventat unelte noi si pentru ca au format comunitati din ce in ce mai mari.


Angelina Jolie, sub directia lui Clint Eastwood


Angelina Jolie se afla in discutii cu producatorii thriller-ului „The Changeling“ pentru a primi un rol in filmul regizat de Clint Eastwood. Potrivit site-ului pipole.net, filmul prezinta povestea reala a unei tinere din Los Angeles care se loveste de coruptia din politie si duce o lupta inversunata impotriva ei.


Johnny Depp isi intrerupe munca pentru fiica sa


Johnny Depp este hotarât sa se intoarca pe platourile de filmare doar când fiica lui se va afla in afara oricarui pericol, informeaza site-ul thesun.co.uk. Filmarile pentru noua pelicula a lui Depp, intitulata „Sweeney Todd“, au fost oprite de când fiica actorului, Lily-Rose, de sapte ani, a fost internata intr-un spital din Londra in urma cu doua saptamâni din cauza unei infectii in sânge, provocata de o intepatura intr-un cui ruginit. Personalul de la studiourile Pinewood a fost anuntat ca toti cei implicati in proiectul cinematografic vor fi concediati la sfârsitul saptamânii daca Johnny Depp nu revine la munca. „Actorul nu vrea sa lucreze pâna ce nu va fi sigur ca Lily-Rose este complet vindecata. Când fetita se va simti mai bine tot personalul concediat va fi reangajat“, a declarat o sursa de pe platourile de filmare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS