7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEvadat din Belgia, prins in România

Evadat din Belgia, prins in România

Un hot care a evadat de doua ori din inchisorile belgiene a fost retinut ieri de Curtea de Apel Craiova, in baza unui mandat european de arestare emis de Tribunalul de Mare Instanta din Rouen.


Severineanul Cornel Taloescu a savârsit mai multe furturi in Belgia, fapte pentru care a fost condamnat de instantele acestei tari la noua ani de inchisoare. A evadat insa din puscarie pe 6 ianuarie 2002, apoi si-a incropit o banda de hoti, cu care – in doar doua saptamâni – a dat 35 de spargeri de locuinte in Belgia si Franta, furând in principal bani, carnete de cecuri, carti de credit, produse electronice hi-fi, dar si imbracaminte.


Pe 21 ianuarie 2003 a fost din nou prins si trimis in spatele gratiilor. N-a stat insa nici de aceasta data prea mult in inchisoare. In 7 august 2003 a evadat a doua oara. In cursul acestui an a fost depistat pe teritoriul României. In baza mandatului european de arestare a fost retinut de politisti si prezentat in fata instantei, care a decis punerea in aplicare a mandatului si incarcerarea lui Cornel Taloescu pe o perioada de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS