13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEleva gasita moarta

Eleva gasita moarta

Oana Catalina Cotea, eleva in clasa a XII-a, a fost gasita moarta, in noaptea de duminica spre luni, intr-o padure din apropiere de orasul Strehaia.


Politistii au fost alertati de câtiva ciobani, care au descoperit cadavrul fetei. Eleva fusese data disparuta martea trecuta, in jurul orei 20.00, când rudele ei gasisera un bilet de adio in cutia postala a casei unde locuiau. Pe bilet scria urmatoarele: „Am plecat la tata, pentru totdeauna. Sa traiti fericiti pâna la adânci batrâneti. Oana“.


Din ziua in care Oana a plecat la scoala, nimeni nu a mai vazut-o. Eleva nu a ajuns nici la scoala si nici la tatal ei, care locuieste in Otelu Rosu, din judetul Caras-Severin.


„Am sunat la tatal ei, am mers si la scoala si nici vorba de ea. Nu a fost la cursurile de marti, iar tatal ei ne-a spus ca nu a vorbit cu ea si nici nu a ajuns la el acasa. Am alertat politia si au inceput cautarile“, a spus matusa Oanei.


Cinci zile, politistii din Strehaia au cautat-o peste tot, dar nu au gasit-o. In a sasea zi de cautari, un cioban care trecea cu turma de oi printr-o padure situata la zece kilometri de casa fetei a gasit-o pe aceasta moarta intr-un canal parasit.


„Doi pastori ne-au sesizat sâmbata seara, in jurul orei 17.00, ca in padurea dintre orasul Strehaia si Lunca Banului au gasit cadavrul unei fete. Ne-am deplasat de urgenta in zona, informatia confirmându-se. Era vorba de o tânara disparuta in urma cu sase zile de pe raza orasului nostru.


Pe trupul fetei nu erau urme de violenta, lânga aceasta gasindu-se mai multe flacoane de pastile goale. Cadavrul a fost ridicat de Serviciul medicinei legale din Drobeta Turnu Severin si a fost transportat la Spitalul Judetean pentru efectuarea necropsiei. Moartea este suspecta, dar nu ne putem pronunta inca asupra cauzelor decesului“, a declarat Constantin Ciobanu, comisar-sef la Politia Strehaia.


Oamenii legii asteapta rezultatele analizelor de laborator de la morga Spitalului Judetean, pentru finalizarea anchetei si stabilirea cauzei decesului tinerei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII