10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCortina in loc de zabrele

Cortina in loc de zabrele

19 persoane private de libertate din Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta din Craiova au vizionat ieri spectacolul cu piesa „Olimp in cârje“, care a avut loc in sala mica a Teatrului National „Marin Sorescu“ din Craiova.


Pentru aceasta ocazie unica pâna acum, detinutii au fost selectionati dupa criterii bine stabilite. Au fost alesi condamnati si arestati preventiv, incadrati in regimurile inchis si semideschis, cu o comportare corespunzatoare, care au fost recompensati de conducerea penitenciarului cu o „iesire“ la teatru.


„Manifestarea, organizata de Serviciile de Educatie si Asistenta Psihosociala din cadrul PRMS Craiova, finantata de Fundatia Româna pentru Artele Comunicarii si sprijinita de conducerea Teatrului National «Marin Sorescu» din Craiova, face parte dintr-o serie larga de activitati venite in sprijinul eforturilor de resocializare si pregatire pentru revenirea in societate a tuturor categoriilor de detinuti“, a declarat Daniel Barbu, purtator de cuvânt la PRMS Craiova.


Asemenea evenimente vor fi organizate si pe viitor, conducerea unitatii oferind astfel posibilitatea persoanelor private de libertate sa mentina legatura cu societatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU