8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Racitor de bere pentru lenesi


Un american a inventat frigiderul pentru lenesi. Potrivit site-ului ananova.com, frigiderul arunca dozele de bere celor carora le este lene sa se deplaseze pâna la el. Inventia neobisnuita l-a costat pe John Cornwell 1.500 de lire. Dozatorul de bere pentru lenesi a devenit cu atât mai popular cu cât un filmulet cu acesta „in actiune“ a fost postat pe internet. Frigiderul este activat de o telecomanda care porneste mecanismul, se roteste pâna ajunge in dreptul tintei si apoi catapulteaza doza de bere. Frigiderul poate stoca pâna la 24 de doze de bere. „Mi-a venit ideea sa inventez acest frigider intr-o dupa-amiaza când stateam pe canapea si beam câteva beri. Atunci m-am gândit: «Cum ar fi daca, in loc sa ma duc eu la beri, vin berile la mine?» Am avut nevoie de trei luni sa pun la punct minifrigiderul. Este mic riscul de a fi lovit in cap de o doza“, a precizat John Cornwell, de 22 de ani.


Politia – pusa in dificultate de doua „infractoare Barbie“


Doua tinere din Statele Unite au jefuit o banca folosind doar câte o pereche de ochelari, pentru a se deghiza, informeaza site-ul thesun.co.uk. „Infractoarele Barbie“, dupa cum le-a botezat politia, au vârste cuprinse intre 16 si 24 ani si, dupa câte se pare, erau neinarmate când au comis jaful, reusind sa plece cu o suma importanta de la banca, dupa ce i-au inmânat casierului un bilet prin care anuntau ca vor sa jefuiasca banca. Wayne Delik, purtatorul de cuvânt al politiei, a declarat ca femeile nu au fost identificate, reusind sa se „piarda“ printre tinerele din orasul Ackworth, Georgia. „Am primit foarte multe telefoane de la persoane care spuneau ca fetele le sunt rude“, a adaugat Delik.


Jamiroquai – in Cartea Recordurilor


Formatia britanica Jamiroquai si-a facut intrarea in Cartea Recordurilor, dupa ce a sustinut un miniconcert la o altitudine de 35.000 de picioare, aproximativ 11.000 de metri, la bordul unui Boeing 757. Britanicii si-au prezentat hiturile in fata unui public format din 200 de invitati. Avionul a decolat din Munchen si a aterizat la Atena. Imediat dupa spectacol, solistul Jay Kay si-a anuntat intentia de a parasi temporar scena muzicala. „A trecut ceva timp de când nu ma simt bine. Am perioade mai bune si perioade mai rele, dar, daca fac bilantul, observ ca momentele proaste au fost mai multe“, a marturisit solistul. In plus, Jay Kay intentioneaza sa profite de aceasta ocazie pentru a-si gasi o nevasta. „Tot ce imi doresc sa fac acum e sa imi pilotez elicopterul si sa imi gasesc femeia potrivita pentru a avea copii“.


Funeraliile Annei Nicole Smith, cel mai costisitor eveniment


Funeraliile Annei Nicole Smith sunt, cu siguranta, cel mai costisitor eveniment din toate timpurile. Potrivit site-ului tmz.com, comunitatea care gazduieste biserica in care vor avea loc funeraliile starletei incearca sa strânga cât mai multe fonduri de la toti cei care isi doresc sa fie prezenti la eveniment. Paparazzi si reporterii de televiziune trebuie sa plateasca 2.000 de dolari pentru fiecare camera de filmat sau aparat foto si 5.000 de dolari televiziunile care vor sa transmita in direct funeraliile Annei Nicole Smith. Cei interesati trebuie sa comunice organizatorilor numarul cartii de credit pâna la miezul noptii, altfel nu li se va permite intrarea in biserica. Potrivit sursei citate, o agentie de presa si-a rezervat deja un loc in biserica, platind 15.000 de dolari.


Topul FHM al celor mai râvnite celibatare


Cititorii revistei FHM au desemnat-o pe Kimberly Stewart, fiica veteranului rocker Rod Stewart, drept cea mai râvnita celibatara din lume, informeaza site-ul thesun.co.uk. Locul doi i-a fost atribuit frumoasei Carmen Electra, iar pe locul trei s-a clasat printesa Beatrice a Marii Britanii, fiica lui Sarah Ferguson, ducesa de York, devansând alte frumuseti din show-bizz, printre care si Kate Moss, Lindsay Lohan sau Keira Knightley. Sondajul revistei FHM a fost efectuat pe un esantion de 10.000 de cititori care au desemnat cele mai râvnite 50 de celibatare din lume. Un purtator de cuvânt al revistei a explicat rezultatul sondajului: „Kimberly Stewart are tot ce si-ar dori un barbat la o femeie: este bogata, este superba, ii place sa se distreze si, in plus, este fiica unei legende rock“. Primele trei clasate au fost urmate de Sarah Harding, componenta grupului Girls Aloud, Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Maria Sarapova, Paris Hilton, modelul Keeley Hazell si Keira Knightley.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS