Locuinta directorului societatii LOTUS, atacata

Autori


Directorul societatii LOTUS din Târgu Jiu, Ovidiu Caragea, sustine ca, in ultimul timp, este victima unor atacuri mafiote.

Locuinta directorului societatii LOTUS, Ovidiu Caragea, situata in aproprierea Politiei Târgu Jiu, a fost atacata ieri-dimineata cu doua sticle incendiare de persoane necunoscute.

„In jurul orei patru dimineata s-a auzit un zgomot afara. Nu am dat importanta, dar am gasit in curte doua sticle de tip cocteil Molotov. Una dintre ele luase foc intre casa si masina, chiar lânga fereastra camerei unde dormeam, iar cealalta era intacta. Am gasit o sticla de vin umpluta cu produs petrolier si inchisa cu un dop de pluta si cu un fitil. Am anuntat politia, care a venit si a ridicat sticla pentru examinare. Am depus si o plângere la politie“, a relatat Ovidiu Caragea.

Acesta sustine ca, in urma cu o saptamâna, a fost victima unei agresiuni, o persoana necunoscuta lovindu-l cu pumnul chiar in fata casei sale: „Am coborât din masina ca sa deschid poarta casei, iar dintr-o alta masina au coborât doi indivizi. Unul dintre ei s-a apropiat de mine si m-a lovit de doua ori cu pumnul in zona urechii. Nu mi-au spus nimic si au plecat imediat. Cred ca a fost o actiune de razbunare si de intimidare a mea. Am depus o plângere la politie, dar vad ca lucrurile se misca incet. Mi s-a eliberat un certificat medico-legal de cinci-sase zile de ingrijiri medicale“.

Caragea, in conflict cu unii dintre actionari

Directorul societii LOTUS considera ca acestea sunt doar primele amenintari si ca atacurile impotriva sa vor continua. Nu mai merge singur pe strada si poarta la el un pistol cu bile de cauciuc pentru a se apara de eventualii agresori. Ovidiu Caragea a precizat ca toate aceste probleme au aparut dupa ce a evacuat din complexul comercial Parângul magazinul de incaltaminte Total, apartinând societatii conduse de Florin Mircescu. Sotia acestuia, Valentina, este unul dintre actionarii semnificativi de la LOTUS, aceasta detinând un pachet de 15% din actiuni, in timp ce Caragea are 45,45% din actiuni. Un scandal de proportii a avut loc in momentul evacuarii magazinului, trecându-se chiar si la agresiuni fizice. „Am hotarât evacuarea magazinului din spatiul ocupat, pentru ca expirase contractul, iar cei de la Total transformasera magazinul intr-un depozit“.


Ovidiu Caragea este in conflict cu unii dintre actionari, care doresc, potrivit acestuia, sa divizeze societatea, in vederea preluarii spatiilor comerciale. „Au firme si vor sa puna mâna pe spatiile societatii“, a spus Caragea. In urma cu doua saptamâni, in procesul-verbal al AGA a aparut o decizie de revocare din functia de director a lui Ovidiu Caragea. „Au votat revocarea mea din functie dupa terminarea sedintei. La procesul-verbal a fost atasata o fila falsa. Am depus plângere la Parchet pentru fals si uz de fals si pâna când nu se va finaliza cercetarea penala nu se vor pune in aplicare hotarârile AGA, pe care le-am si constestat“, a adaugat Caragea.

Florin Mircescu neaga orice implicare

Florin Mircescu, administratorului firmei care detine magazinele Total, a spus ca nu are nici o legatura cu atacurile impotriva lui Caragea si se indoieste ca acestea sunt reale: „Pai eu am innebunit sa fac lucruri de genul asta? Eu nu fac chestii din astea pentru ca am copii de crescut si credite in banca de achitat“. Acesta sustine ca a fost evacuat in mod abuziv din spatiul pe care il ocupa: „M-a evacuat in mod abuziv. Am contestat ordonanta presedintiala prin care am fost evacuat si am câstigat la Curtea de Apel Craiova. Nevasta mea este al doilea actionar din firma. Normal ca cerem divizarea societatii, pentru ca el a delapidat-o“.

Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al Politiei Gorj, a spus ca se efectueaza cercetari in vederea identificarii persoanei care l-a agresat pe Ovidiu Caragea, dar si a celor care au aruncat sticlele respective.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 28 februarie 2007

Actualitate

» Voronin si-a pus in cap partidele din Moldova
» Basescu nu vine in parlament la discutiile despre suspendare
» Miting pentru salvarea justitiei
» Infectata cu HIV, plecata de acasa
» Faliment energetic de 1,7 miliarde de euro

Local

» Târgul Gaudeamus, din nou la Craiova
» Policlinica Sportiva isi schimba sediul
» Evaluarile ARACIS saracesc bugetele scolilor
» Copilarie pe drumuri
» Urma regelui Carol la Facai
» Basescu acuza coruptia din institutiile de stat
» Atentat sinucigas impotriva lui D. Cheney
» Primarul din Cerat a murit la Bucuresti
» Captura de tigari de peste 30.000 de lei
» Centurile de siguranta, in atentia oamenilor legii
» Accident cu politisti
» Strategie anticoruptie româno-bulgara
» Locuinta directorului societatii LOTUS, atacata

Dolj

» Singur impotriva tuturor
» 94% din dotarile pompierilor sunt depasite

Sport

» Bremen l-a pierdut pe Borowski
» Juventus nu este interesata de Toni
» Carlos da probe la Charlton
» Mourinho i-a ironizat pe „tunari“
» „Credeam ca Terry are leziuni pe creier“
» Oltchim trebuie sa elimine Podravka Koprivnica
» Medalii pe tatami
» In cautarea moralului pierdut
» Programul returului Ligii a III-a, seria a IV-a, editia 2006/2007
» Stiinta calculeaza profitul din pierderi

Bani & Afaceri

» Geneva Motor Show 2007
» Contractele de achizitii publice ale Primariei Petrila, verificate de politie
» Profitul reinvestit scapa de impozit
» Copiii pot face economii „din fasa“
» Asociatie cu penalitati de 990 de milioane
» Subventie UE de Martisor

Magazin

» Sarmalute cu legume si ciuperci
» Alopekis, câini usor de dresat
» Calathea sau padurea tropicala in casa ta
» Parchetul din bambus, o alternativa ecologica
» Horoscop
» Scurte stiri
» Cristale si diamante la ceremonia premiilor Oscar
» Femeia delicata si senzuala, din nou in prim-plan
» Fereşte-te de radar!
» INTRERUPERI PROGRAMATE
» New York, capitala Statelor Unite
» Bancul zilei
» Ia te uita

Opinii

» Confuzia liderilor

Top