12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Au blocat o autostrada pentru a face sex


Doi tineri israelieni cuprinsi de focul pasiunii au fost amendati, la sfârsitul saptamânii trecute, deoarece oprisera masina in mijlocul unei autostrazi pentru a-si satisface poftele carnale. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, tinerii indragostiti oprisera masina pe o autostrada in apropiere de localitatea Raanana. O patrula de politie s-a deplasat la fata locului pentru a vedea despre ce este vorba. „Politistii s-au apropiat cu prudenta de masina. Au fost surprinsi sa descopere un cuplu facând sex. Le-au cerut actele si le-au spus sa elibereze autostrada“, a spus purtatorul de cuvânt al politiei Micky Rosenfeld. Cei doi au fost amendati cu 240 de dolari, adica pretul unei camere la un hotel de lux din Tel-Aviv.


Oamenii isi aleg noile minuni


Milioane de persoane de pe intreg globul pamântesc au decis sa participe la cel mai amplu sondaj desfasurat vreodata, in incercarea de a rescrie istoria si a alege noile sapte minuni ale lumii. Pe lânga numarul mare de participanti la sondaj, care este deja o minune, noua lista cu cele mai frumoase monumente din lume va scoate in evidenta diferentele intre conceptiile despre frumos ale oamenilor moderni si cele ale grecilor antici, cei care in urma cu 2000 de ani au ales lista celor mai frumoase monumente din lume. Potrivit estimarilor oferite de organizatori, in fiecare zi, peste 200.000 de persoane voteaza prin internet sau prin intermediul sms-ului, astfel ca numarul participantilor, care va fi facut public pe 7 iulie, ar putea ajunge la peste 100 de milioane.


Un membru al familiei Osbourne este seropozitiv


La un concert de binefacere organizat de Body&Soul, organizatie ce lupta impotriva SIDA, ce s-a desfasurat la Londra, Kelly Osbourne a facut o dezvaluire uimitoare in ceea ce priveste anturajul ei, potrivit publicatiei New York Post. Dupa cum informeaza site-ul showbizz.net, atunci când a prezentat trupa Scissor Sisters, Kelly a reusit cu greu sa-si stapâneasca lacrimile si a precizat ca lupta impotriva SIDA este extrem de importanta pentru ea deoarece un membru al familiei sale a fost diagnosticat cu aceasta maladie. Inainte de a parasi scena, Kelly a izbucnit in plâns. Pe lânga tatal sau, de 52 de ani, familia lui Kelly este compusa din mama acesteia, Sharon, de 54 de ani, sora sa Aime, de 23 de ani, fratele sau Jack, de 21 de ani, sora sa vitrega Jessica, de 35 de ani, si fratele sau vitreg Louis, de 32 de ani.


Gwen Stefani adora rolul de mamica


Cunoscuta solista americana Gwen Stefani a marturisit ca vrea sa faca mai multi copii inainte sa fie prea batrâna. „Sunt lacoma. Mi-ar placea sa am mai multi copii si sper sa pot. Este un adevarat miracol!“, a marturisit vedeta, devenita mama anul trecut.


„Visez sa petrec mult timp cu copiii mei. Sa fiu mama a fost tot ce mi-am dorit. Acum ca s-a intâmplat, simt ca viata mea a inceput sa capete contur. Nimic altceva nu conteaza“, a mai spus solista, adaugând: „Este incredibil ca un bebelus sa iasa din corpul tau. Desi imi amintesc ca prima data când l-am tinut ma intrebam al cui este copilul asta, pentru ca nu semana cu mine. Se pare ca asta este normal când nu au decât câteva minute de viata. Il ador. Peste câtiva ani voi fi mai in vârsta si s-ar putea sa-mi fie mai greu sa fac copii“.


Uma Thurman se simte neglijata de barbati


In ciuda frumusetii sale, cunoscuta actrita Uma Thurman a marturisit ca barbatii nu intra aproape niciodata in vorba cu ea.


„Barbatii intra destul de rar in vorba cu mine si in mod cert nu in felul potrivit. Nu vreau sa le dau lectii, dar cred ca nu ar trebui in orice caz sa foloseasca replici siropoase de agatat. Am auzit destule. Cea mai proasta dintre ele este «Ti-a mai zis vreodata cineva ca semeni cu Uma Thurman?»“, a marturisit actrita. In acelasi timp, vedeta din „Kill Bil“ a povestit ca in adolescenta se considera urâta si ca pe atunci nu o placea nici un baiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS