12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Silicoane scoase la licitatie in scopuri caritabile


Carolina Gynning, o elvetianca devenita celebra in tara sa datorita decolteului impresionant, a decis sa isi ajute semenii mai putin norocosi intr-o maniera mai putin obisnuita. Dupa ce a câstigat varianta elvetiana a show-ului „Big Brother“, unde a facut furori printre barbati cu bustul sau impresionant, Carolina a decis sa isi scoata implanturile de silicon la licitatie. Dupa zece ani de „convietuire“ cu silicoanele, elvetianca s-a hotarât sa le scoata la licitatie pe eBay, urmând ca suma incasata sa fie donata pentru nevoiasii din Rwanda.


Câine politist muscat de hot


Un hot a fost protagonistul unui incident mai putin obisnuit, el muscând un câine politist care il incoltise. Dupa cum informeaza Libero.it, din pacate pentru el, muscatura sa nu a fost prea eficienta, câinele muscându-l la rândul sau. In cele din urma, hotul cu pricina a ajuns dupa gratii. Protagonistul acestui incident, petrecut in Noua Zeelanda, este Edge, un ciobanesc german care a reusit sa dea de urma unor hoti suspectati ca ar fi jefuit un minimarket.


Campionat european de fotbal pentru preoti


Capitala Bosniei, Sarajevo, gazduieste incepând de marti cea de-a treia editie a Campionatului European de Fotbal in sala pentru preoti. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, zece „echipe nationale“ se vor infrunta pe parcursul a doua zile: Austria, Bosnia-Hertegovina, Croatia, Spania, Italia, Ungaria, Polonia, România, Slovenia si Portugalia. Competitia este organizata de arhidioceza catolica Vrh Bosna si de ordinul franciscan Bosna Srebrena.


„Organizatorii isi propun ca in acest fel sa intareasca relatiile intre preoti si sa arate ca acestia adreseaza mesajul lor evanghelic societatii intregi, inclusiv in domeniul sportiv“, a declarat cardinalul bosniac Vinko Puljic. Prima competitie de acest fel s-a derulat in ianuarie 2005, in Austria, iar cea de-a doua in Croatia, in februarie 2006. Populatia Bosniei este de aproximativ 3,8 milioane de locuitori. Dintre acestia 40 la suta sunt musulmani, 31 la suta sârbi crestin-ortodocsi si zece la suta croati catolici.


Hugh Grant incearca de 20 de ani sa scrie un roman


Hugh Grant se foloseste de toate calitatile sale negative pentru a crea personajul principal din romanul sau, care se vrea unul inspaimântator. Dupa cum informeaza site-ul teenhollywood.com, actorul din pelicula „Notting Hill“, care a inceput sa scrie cartea in urma cu 20 de ani, a precizat ca aceasta nu va cuprinde memoriile sale de la Hollywood. „Incerc de 20 de ani sa scot o carte, dar am ajuns abia la pagina 26. Merge incet. Romanul nu este o autobiografie, ci mai degraba o fictiune. Personajul principal este un fel de monstru, caruia i-am transmis toate caracteristicile mele negative. Este de o suta de ori mai rau decât mine“, a declarat Grant.


Madonna, cea mai stilata vedeta


Madonna a primit de curând premiul pentru „Cea mai stilata vedeta“, decernat de revista britanica Elle. Dupa cum informeaza site-ul starpulse.com, legenda muzicii pop a fost onorata cu aceasta distinctie pentru contributia pe care a avut-o in moda si pentru felul personal in care si-a pus amprenta asupra ei. Alte premii acordate de revista Elle au mers catre Naomi Campbell, care a fost desemnata „Cel mai bun model“, Ashley Jensen, actrita din serialul „Betty cea urâta“, a primit premiul pentru „Cel mai bun Show TV“, iar Thandie Newton a primit distinctia pentru „Cea mai buna actrita“ pentru rolul interpretat in pelicula „The Pursuit Of Happyness“. „Volver“ a fost desemnat „Cel mai bun film“ la ceremonia care s-a desfasurat de curând in Camden, Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS